Nyt fra banen

Belægning på hul 10

Der arbejdes på at etablere fast belægning på stien ned fra hul 10, før Jul blev stien optil hul 9 renoveret med fast belægning. Stor tak til Kurt "Brolægger" for indsatsen og til det medlem, der sponsorerede udgiften til fliserne.

Ny sti på hul 15

Der er sat gang i etableringen af en ny sti ned fra hul 15 herre teested, der graves ud til venstre for det nuværende teested og så snart forholdene tillader det, køres der stabilgrus op til stien.

Når den nye sti er færdig, vil der efterfølgende blive etablere et nyt og større teested i et plan, som trækkes længere tilbage og gøres bredere. Dette vil hjælpe til at fordele slitage og gøre det nemmere at vedligeholde. Den nye sti afhjælper samtidig problemer med køre plads for maskiner og buggy's ned fra teestedet.

Nye lokale regler

Der er dannet et sæt nye "lokale regler" efter de nye golfregler er trådt i kraft pr. 1. januar. De kan ses via dette link.

https://agc.dk/index.php/home/banen/lokale-regler

Reglerne får først opstart på vores bane til sæson start, hvor alle de gule pæle bliver malet om til røde og nye scorekort tages i brug.

 

Baneudvalget