Det er Asserbo Golf Clubs vision, at:

Vi vil være Nordsjællands bedste golfklub for hele familien – også om 20 år.

AGC skal derfor fortsat være kendt som en klub, der tilbyder spændende aktiviteter for alle aldersgrupper, for både begyndere og klubgolfere såvel som talenter og elitespillere, og klubben skal kendes for den tryghed, vi tilbyder hele familien i fredfyldte og hyggelige rammer.

Klubbens kærneværdier:

Aktiv, Gæstfri og Charmerende

skal tænkes ind i alle vore aktiviteter og udgøre den røde tråd i alt, hvad vi foretager os.

Det er klubbens strategi, at:

AGC fortsat skal være en uafhængig og medlemsejet golfklub

For at udleve denne strategi, stræber vi efter at:

• Fastholde det autentiske, charmerende og gæstfri indtryk af såvel bane, som klubhus, klubliv og service.
  • Fastholde en velholdt og udfordrende golfbane for klubgolferen med et konstant fokus på løbende kvalitetsforbedringer.
  • Fastholde det aktive klubliv i og omkring klubhuset i en velholdt Bødkergård, som giver alle lyst til at komme, lyst til at blive – og lyst til at komme igen.
  • Fastholde en service der tilfredsstiller medlemmer, gæster. Sponsorer og andre interessenter.

Det er derfor vort mål, at vi skaber:

• lyst til at komme i klubben,
  • glæde ved at være i klubben,
  • - og lyst til at komme igen.

Vore handlingsplaner og budgetter, skal altid have rød tråd til vision, strategi og værdier.

Hvis du har lyst til at læse mere om Asserbo Golf Clubs historie, kan du finde vores 50 års jubilæumsbog på iPaper her: AGC Jubilæumsbog