Åben Damedag 3.8.18

Fredag den 3. august afholdt Morgenfruerne Åben Damedag. 98 damer fra 16 forskellige klubber deltog i det forrygende solskinsvejr. Det betød, at der var dækket op i gården, og alle deltagerne blev placeret sammen med deres hold. Dagen startede med en morgenbuffet, der virkelig tog kegler hos damerne, Tom.

Vi spillede Stableford i 3 rækker. Alle hold havde mindst 1 AGC-spiller med, så vi kunne hjælpe gæsterne. Runden tog ca. 5 timer, og undervejs blev vi serviceret af Vagn og Flemming med vand, frugt og chokolade, et populært tiltag. Herefter serverede Tom en lækker buffet efterfulgt af kaffe og kage.

Derefter var der præmieuddeling. Præmierne var sponsoret af: Meny, Glassmedjen, Egeværket og Cleopatra Design, alle Hundested, Ure og Smykker, Nørregade Fr.Værk, Head Brands By Creator - for Creators, Restauranten, Dameklubben og AGC .

Vinder i A-Rækken: Marianne Karlsson, Værløse,38 point. B-Rækken: Vibeke Lorenzen, Asserbo, 35 point. C-Rækken Anne-Marie Hoff, Nivå med39 point. Øvrige placeringer kan ses på Golfbox.

Holdmatchen blev vundet af: Merete Wille, Ulla Lynge Wille og Inge Andersen med 118 point.

Nærmest hullet: Hul 7 Marie-Louise Jensen, Mølleåen, 4,61 m. Hul 11 Merete Wille, Asserbo 1,63 m.

Tættest snoren hul 9: Jette Nielsen, Asserbo, 9 cm.

Der blev lavet 16 birdies på den tørre bane. Alene 7 på hul 17!

Se billede fra dagen her

 

Årets Match 18

Fredag d. 27. juli deltog 88 spillere i Årets Match i 32 gr. varme. Herreklubben stod for arrangementet. Vi kæmpede om figuren på kaminhylden, og DAMERNE løb af med sejren. 356 point mod herrernes 352! Købmanden på Ellevej var sponsor.

Kl. 18 serverede Tom og Julie velkomstdrinks, som de havde sponsoreret. Vi indtog en meget lækker buffet i gården i det pragtfulde vejr, og inden præmieuddelingen underholdt Jeannet Ulrikkeholm med div. fællessange.

Bedste herre var Per B. Andersen med 38 point. Bedste dame var Miki Hedegaard med 37. Øvrige resultater kan ses på Golfbox.

Billede fra Årets Match


Underkategorier

Kategori til placering af løbende nyheder, der ikke hører fast hjemme under et menupunkt