Invitation til foredrag

Asserbo Golf Club inviterer til foredrag for alle medlemmer af kongegolfklubberne:
Søndag den 24. februar 2019, kl. 15 – 17 Rådhussalen, Rådhuspladsen, 3300 Frederiksværk
Europatouren bag kulisserne er et spændende foredrag med golfkommentator Henrik Knudsen.

Forfatter og sportskommentator Henrik Knudsen er en underholdende foredragsholder, som i mere end 25 år har kommenteret professionel topgolf for Viasat. Du har mødt ham både på tv og i regelvideoerne på golf.dk.
Hør de interessante og sjove historier fra Europatouren og Ryder Cup, alt sammen krydret med videoklip, gamle billeder, anekdoter og personlige oplevelser fra mere end 25 år blandt toppen af golf.

Medlemmer af Asserbo Golf Club, Fredensborg Golf Club, Gilleleje Golfklub og Hornbæk Golfklub er velkomne.
Pris: kr. 50,- som betales samtidig med tilmelding i Golfbox.
Drikkevarer: kan købes i salen.
Parkering: Der er masser af gratis parkering, både foran og bagved Rådhuset.
Tilmelding i Golfbox, senest onsdag den 20. februar, kl. 12.00

Ny Sponsor

Vi har netop lavet en god sponsoraftale med Garant i Frederiksværk

Som en del af aftalen, giver Garant 10% rabat til alle medlemmer af Asserbo Golf Club - du skal bare medbringe og fremvise dit medlemskort.
Hos Garant finder du både tæpper, gulve, møbler og gardiner, så der er masser af ting til dit hjem du kan spare penge på.

Vi byder velkommen til Garant og ser frem til samarbejdet.

 

Årets AGC'er

Så er vi igen klar til at modtage nomineringer til årets AGC'er, som præsenteres på generalforsamlingen d. 24. marts.

Det er klubbens medlemmer, der bestemmer hvem årets AGC'er skal være og afstemningen starter i begyndelsen af marts og fortsætter til umiddelbart før generalforsamlingen.

Forud for afstemningen kan alle nominere et medlem, som man synes har gjort en ekstraordinær indsats, taget et særligt initiativ eller spillet en rolle sportsligt eller socialt i løbet af året.
Nomineringen kan begrundes med lige dét, der har betydet noget særligt for dig og den må gerne være anonym.
Også folk, der ikke er medlem af klubben kan sende en nominering, men det er kun medlemmer af AGC der kan indstilles. Klubbens ansatte kan ikke nomineres.

Vinderen af afstemningen afsløres og hyldes på generalforsamlingen og modtager en evigt vandrende pokal, som man kan have stående derhjemme ind til næste generalforsamling. Årets AGC'er takkes også med et års kontingentfrihed. 

Til inspiration, har de tidligere Årets AGC'ere været: Knud Christensen, Ib Lyng, Niels-Jørgen Eskildsen, Kurt Kristensen og Peter Fredgaard.

Din nominering skal afleveres i sekretariatet - gerne via mail - og være os i hænde senest d. 1. marts.

Protræner i AGC

Oliver Wendt bliver færdig uddannet som professionel golftræner d. 31/3-2019. Derefter har Oliver en drøm om at prøve kræfter som spillende pro, det betyder at Oliver fra d. 1/4 bliver tilknyttet AGC på deltid, så det kan forenes med hans tilværelse som spillende pro.

Vi arbejder på en løsning for de resterende timer, hvor Oliver ikke er i AGC.

Asserbo Golf Club 

Godt Nytår!

Kære klubkammerater

Godt nytår!

Nu er nyt år om hjørnet, og vi kan med en vis stolthed se tilbage på 2018.

2018 blev året, hvor de sportslige præstationer fra klubbens elitespillere nåede sjældne højder.

Et uofficielt hold-VM for drenge til Sebastian Friedrichsen og EM bronze til Danmarks kvinder og en individuel 11. plads til Karen Fredgaard, som også blev individuelt nr. 35 ved VM for kvinder, hvor Danmark blev nr. 8.

Sebastian vandt også European Young Masters (EM for juniorer), hvilket sætter en tyk streg under Sebastians talent.

Begge vores førstehold i Danmarksturneringen blev i første division og kan i 2019 spille med om oprykning til den bedste division. Fire AGC spillere er udtaget til landsholdstrupperne i 2019. Karen Fredgaard, Sebastian og Sofus Friedrichsen og Casper Gottlieb. Yderligere kvalificerede Oliver Wendt, Victor Sidal Svendsen og Jeppe Andersen sig til Ecco-Touren i 2019. Herudover var der også en række meget fine resultater fra vores øvrige junior- og elitespillere.

2018 blev også året, hvor de frivilliges indsats i klubben igen var helt fantastisk, her kan sporadisk nævnes:

Hytten ved 7. tee blev malet, det nye bagrum blev færdiggjort, frivilligt banearbejde og planlægning, junior- og dameomklædning er påbegyndt renovering, tagreparationer og ombygning af scooterrum er udført, blomsterpasning i gården, renovering af barstole, afholdelse af turneringer og medlemsmøder, regulering af vores handicaps, forskelligt frivilligt arbejde direkte for DGU, forberedelse af de nye golfregler, junior- og elitearbejde, deltagelse i åben hus arrangementer og aktive indsatser for, at vores nye klubkammerater, der kom til i 2018, har følt sig godt modtaget.

Og meget meget mere....!

1000 tak for det!

Sommervejret var også ekstremt, hvilket desværre betød, at banen blev brændt af. Medlemmerne ”brændte” også banen af og spurtede ned i handicap pga boldens lange tril. Restauratøren var glad, der var godt gang i salget af is og våde varer.

Størstedelen af banen blev eftersået i efteråret og er ved at komme sig ganske godt. Dog mangler en del områder stadig at komme sig; dette tager vi fat på straks, når vækstsæsonen sætter i gang.

Klubbens medarbejdere har - som sædvanligt - ydet en stor indsats indenfor deres arbejdsområder. Det medførte bla. at klubben i foråret modtog golfsportens miljøpris på kr. 75.000.

Generelt har vi haft en positiv udvikling i resultaterne fra “Golfspilleren i Centrum”, hvilket absolut kan tilskrives medarbejdernes og restauratørens indsats.

Vi investerede i nye havemøbler og parasoller til terrassen og gårdspladsen. Vi fik pejseindsats i klubstuen, og i løbet af vinteren bliver gulvtæppet skiftet, ligesom gulvet i restauranten bliver afhøvlet.

Vi fik taget den nye bagbygning i brug, og mange har fået opfyldt deres ønske om større bagskabe. Der skal også lyde en stor tak til klubbens sponsorer, der i 2018 har været med til at gøre ovenstående muligt.

Økonomien i vores klub hænger godt sammen, og det er i 2018 lykkedes at holde medlemstallet status quo, og 2019 ser derfor også ud til at blive et fornuftigt år for klubben, hvor der forhåbentlig også bliver råderum til yderligere forbedringer.

Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at minde om den kommende ordinære generalforsamling; den afholdes i Rådhussalen den 24. marts kl. 10:00 og husk, at forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde senest den 1. februar 2019.

I det jeg ønsker alle et godt og lykkebringende nytår:

AGC!

Peter Fredgaard

Formand.

"Nye" barstole

Gennem de seneste uger har et af klubbens hjælpsomme og flittige medlemmer slebet og malet og malet igen og nu er baren igen klar med de gamle barstole i ny, smuk stand.

Tak til Peter Stig Poulsen!
- Nu glæder vi os endnu mere til restauranten åbner igen og vi kan tage hul på næste, gode golfsæson.

Nyt fra regionsgolfen

Tilmeldingen til regionsgolf er slut d. 14/12 kl. 12. Alle tilmeldte spillere er fordelt på et hold.
Der skal for 2019 tages hensyn til både din alder og dit handicap gældende for alle hold.
Det har selvfølgelig fået indflydelse på, hvilket hold du som spiller kan være indplaceret på.
Måske din alder siger Superveteran, men dit lave handicap siger noget helt andet eller omvendt. 

Som noget nyt i 2019 kan du spille på flere hold, dog ikke i samme række, uden at blive spærret. Så det kan være at du får lov til at optræde på forskellige hold her i 2019.
"Det er dit handicap og din alder der på dagen fortæller, hvilket hold du kan spille på"(Citat fra Regionsgolf)
Sådan kommer det selvfølgelig ikke til at foregå, det vil Kaptajner have styr på.

Nu skal alle kaptajnerne gennemgå fordelingen, have styr på spilledatoer som først frigives d. 2. april og først herefter vil I spillere blive kontaktet.

Hele holdet bag REGIONSGOLF i AGC

ønsker jer en God Jul og Godt Golf år i 2019

Frank Larsen -  Koordinatoren

Referat fra bestyrelsesseminaret

Bestyrelsen har afholdt bestyrelsesmøde samt det årlige bestyrelsesseminar over to dage.
Referat fra bestyrelsesmødet samt visionsnotat fra seminaret kan nu læses på hjemmesiden.

Referatet kan læses her

Ny sti til 10. tee

På stien til 10. tee og 9. green er Kurt Brolægger i disse uger i gang med at lægge sten og sikre en mere jævn og sikker nedstigning fra 9. green til klubhuset for medlemmer og gæster, der kun spiller de forreste 9 huller.
Det er et omsorgsfuldt medlem, der har betalt for belægningen på denne sti og mens vejret byder på heldagsregn, blæst og kulde kan vi sidde indenfor og lune os ved tanken om den slags venlig betænksomhed, der kommer os alle til gode.

Senere vil også stien fra 10. teested ned mod 10. green blive udjævnet med flisebelægning.

Tilmelding til PBS/Betalingsservice

Tilmeld dig til Betalingsservice og spar penge!

Nu skal vi snart til at opkræve kontingent igen og du kan hjælpe både klubben og dig selv med en tilmelding til betalingsservice.

Det koster klubben både ekstra tid og penge at udsende og opkræve kontingent fra medlemmer, der ikke er tilmeldt betalingsservice over PBS/Nets.

Vi opkræver derfor 50,- kroner i administrationsgebyr sammen med dit kontingent, hvis du ikke er tilmeldt betalingsservice.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt du allerede ér tilmeldt kan du altid tilmelde dig igen, det er den seneste tilmelding der vil være gældende.

Når du klikker på nedenstående link kommer der et nyt vindue frem med tilmeldingen til Betalingsservice.
Du skal udfylde følgende fire felter: CPR-nr., Reg. nr., konto nr. og medlemsnummer (UDEN klubnummer)

Betalingsservicerd

Husk at acceptere de generelle betingelser for tilmeldingen og tryk på "send".

Du tilmelder dig betalingsservice her: Betalingsservice online tilmelding

Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger

Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme sikre måde som bruges til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelåsikon som viser at du er på en sikker server.

Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linie. Det vil sige at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer der udveksles mellem dig og PBS

Dine oplysninger bliver altså håndteret fuldt fortroligt og sendt direkte til PBS.