Er der en læge tilstede?

Heldigvis er vores medlemmer og gæster en flok raske og friske mennesker og vi har kun sjældent haft ulykker eller akut opstået sygdom i klubben.

Alligevel vil vi gerne være så velforberedte som muligt, hvis uheldet en dag skulle ske og det ville være godt, hvis vi i administrationen havde et overblik over hvem der eventuelt ville kunne hjælpe i en nødssituation.

Derfor beder vi de af vores medlemmer, der er læger, sygeplejersker eller på anden vis har en baggrund, der gør at de kan hjælpe, hvis der opstår en akut situation hvor der er behov for assistance, om at skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis vi må henvende os til dem såfremt de befinder sig i klubben eller på banen i en ulykkessituation.
Listen vil udelukkende være til internt brug for de ansatte i klubben.

Natgolf i AGC

Den 28. december kan du spille natgolf i Asserbo Golf Club.

Turneringen bliver spillet på vores par 3 bane og starter klokken 17.
Turneringsfee er 20 kr. og lysende bolde til 50,- kr./stk kan købes på dagen.

Tilmelding i Golfbox

Efterlysning!

Historisk udvalg er kommet i besiddelse af to VHS-bånd med film fra Asserbo Golf Club.

Vi ville rigtigt gerne dele indholdet af disse VHS-bånd med vores medlemmer og resten af verden og søger derfor en IT-kyndig person der har de tekniske færdigheder der skal til for at overspille VHS-båndet til et digitalt format, der kan deles via internettet.

Kan du hjælpe vil vi gerne høre fra dig, meget gerne via en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Juleturneringen 2017 i AGC

Første weekend i december blev årets juleturnering afviklet. efter turneringen var der dømt julefrokost hos Tom og Julie og med efterfølgende banko.

Resultaterne fra turnerningen blev:
1. Peter Jacobsen 20 p
2. Flemming Jacobsen 19 p
3. Peter Fredgaard 19 p
4. John Nielsen 18 p
5 Arne K Larsen 17 p

Turneringsleder var Jan Nielsen

Mandelgavesponsor var Tom og Julie

Banko mester var Hans Poulsen

Julemanden.......en hemmelighed         SE alle foto af vinderne HER

Info om begynderudvalget

Thomas Tingleff har desværre besluttet sig for at trække sig fra begynderudvalget i forbindelse med at bestyrelsen har besluttet at udvide udvalgets ansvarsområder og derfor omdøbt det til Introudvalget.

Introudvalgets opgaver bliver, ud over begynderarbejdet, også at stå for Åbent Hus arrangementerne samt at sikre, at nye medlemmer der allerede spiller golf, får en god intro til AGC. 

Vi vil naturligvis gerne takke Thomas for det store arbejde, han har lavet for klubben i 2017.

Samtidig er vi er dog glade for, at Charlotte Malling har besluttet sig for at træde til som ny tovholder for opgaver og ambassadører, samt være bindeledet til bestyrelsen i Introudvalget.

Facebookkampagner

Vi har netop iværksat et par kampagner på Facebook:
Den ene kampagne handler om at tiltrække nye introduktionsmedlemmer til næste år og den anden handler om vores Kongegolf-samarbejde med Hornbæk, Gilleleje og Fredensborg, som vi synes er et fremragende tilbud til nye og eksisterende medlemmer af Asserbo Golf Club.
Begge tilbud kunne måske endda friste som julegaveidéer til nye og etablerede golfspillere.

Det vil være en stor hjælp hvis de af vores medlemmer, der er på Facebook, vil hjælpe os med at "like" og dele annoncen, så vi kan komme så vidt omkring med de gode tilbud som muligt.

Man kan læse mere om introduktionsmedlemskabet her og om Kongegolf her

Tilmeld dig til Juleturneringen - frokost og banko NU...

Juleturnering og Bankospil Lørdag d. 2. december.....tilmeld dig NU, det er rigtig hyggeligt. Vi spiller 9 huller med tre køller efter eget valg og spiser en dejlig julefrokost hos Tom og Julie. Efter frokosten er der bankospil med den legendariske Hans Poulsen som bankomester. Vi ser gerne mange af de nye Intromedlemmer deltager, så de kan få lidt socialt ind under vingerne her i den glade juletid i Asserbo Golf Club.

Tilmelding via Golfbox

 

Tavler i Pejsestuen

Så er der blevet flyttet rundt på tavlerne i Pejsestuen, så der er blevet plads til de nye Super Veteran Klubmesterskaber.

Nyt fra bestyrelsen

Nyt fra bestyrelsen: 

Der har været afholdt bestyrelsesmøde den 14. november, klik her for at se referatet.