Hjælpetræner i AGC

Kunne du tænke dig at hjælpe med undervisningen af begyndere og juniorer i golfklubben? For at blive hjælpetræner har det ingen betydning om du har relationer til junior- eller begynderafdelingen, om du har spillet golf i mange år eller om du er begynder. Det eneste, der betyder noget er at du har lyst til at engagere dig – bonussen er, at du også selv får rig lejlighed til at udvikle dig som golfspiller.

Hvis dette lyder spændende for dig, så afholder vi i samarbejde med DGU, et kursus, der uddanner dig til hjælpetræner. Kurset foregår i Asserbo Golf Club og strækker sig over to undervisningsgange, der fordeler sig således:

Teoretisk kursus ved DGU:                       Onsdag d. 28/3 kl. 18 – 21.

Praktisk kursus ved Oliver og Kristian:    Lørdag d. 7/4 kl. 12 - 15 eller onsdag d. 4/4 kl. 17 – 20 (du vælger selv hvilken dag, der passer dig.)

Tilmelding til Kristian Ravn på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nyt om regionsgolf

De holdkaptajner der havde mulighed for det, mødtes i går for at fordele de 95 tilmeldte regionsgolfere på de 12 bruttohold.
Et større puslespil pga. de mange restriktioner med hensyn til alder, handicap og køn.
I løbet af aftenen viste det sig, at der desværre ikke er tilmeldt damer nok til holdene, så vi skal have suppleret listen og efterlyser hermed regionsgolf-interesserede kvindelige golfspillere.
Regionsgolfen er en meget socialt anlagt turnering, hvor du får god lejlighed til at møde nye venner, når du hygger dig med dine medspillere og modstandere over en bid brød og en tår at drikke efter kampene. Det er desuden en unik mulighed for at komme ud og spille fremmede baner uden at det koster noget, udover maden bagefter.

Flemming Jacobsen har desværre måttet trække sig som tovholder for regionsgolfen i AGC, da tiden ikke slog til. I stedet er vi så heldige at Frank Larsen har sagt ja til at overtage denne vigtige funktion. Frank Larsen kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og han vil rigtigt gerne høre fra kvindelige golfspillere, der gerne vil prøve kræfter med regionsgolf.

Når listerne er på plads og alle holdkaptajner har haft lejlighed til at læse korrektur på dem, vil holdene blive offentliggjort på hjemmesiden, og hver holdkaptajn vil kontakte sine spillere.   

De første kampe spilles fra starten af maj.

Lindetræet

Linden i gården er blevet vurderet som et risikotræ allerede for 3 år siden.
Risikotræer er træer, der har en risiko for at vælte, knække eller tabe store grene, og som dermed udgør en risiko for personer eller ejendom.
Det er klubbens ansvar at dette ikke sker, da træet står hvor der færdes mennesker.
Ikke alene er det ulykkeligt, hvis personer får en gren eller et træ i hovedet, men vi var også nødt til at fælde træet for at passe på vores klubhus.

Træfældning i gården

På grund af træfældning er der tirsdag d. 20. februar ingen adgang til gården.

Du kan hente et scorekort i klubstuen – adgang via terrassen.
Adgang til banen og rangen bagom klubhuset.

Bagrumsbygning fase 4

Så bliver der lagt tag på bygningen og beklædningsbrædderne er kommet.....indfarvet sort. Foto Steen Mikael

Flaget kom på halv idag...

Prins Henrik er ikke mere....det markerer vi med Dannebro på halv stang.

Bagrumsbygning fase 3

Så blev der afholdt rejsegilde på den nye bygning til bagrumsskabe, som forventes at stå klar til sæsonstart 2018. Det er Tømrerentreprisen som er Hovedentreprenør på projektet.

Præsentationen fra medlemsmødet

Bestyrelsens slides, der blev præsenteret på mødet kan ses af medlemmer via dette link eller på "Medlemssiden", når du er logget ind på mit AGC.
Har du ikke allerede et brugernavn og en kode, kan du blive oprettet som bruger ved at sende en mail med dit medlemsnummer til sekretariatet på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Spil banen for kun 100,- kr

Asserbo Golf Club tilbyder greenfeespillere en skøn runde golf for kun 100,- kr. Der spilles til vintergreens på en bane med herlige udfordringer......book en tid NU.