Luk igennem

I mandags havde begynderudvalget allieret sig med fire af klubbens rigtigt langtslående og hurtigtspillende herrer, der straks efter at bagerste mandagsgolf var trådt ind på 1. green, indledte jagten på begynderboldene.

Hensigten var at give begynderne erfaring med at lukke igennem på en god måde, så de ved hvordan man gør, hvis de skulle blive løbet op af en hurtigere bold ude i det virkelige golfliv.

Der blev vinket, hilst og givet signaler på en venlig og fredelig måde og den hurtige bold nåede lige akkurat at indhente alle tre mandagsgolf-hold, før alle mødtes i klubhuset efter 9 huller.

Her kan du se, hvordan man let kan lukke en bold igennem.
Hele manøvren tog kun få minutter.

 

 

 

Spørgeskema om klubbens turneringer

Turneringsudvalget siger tak for de mange besvarelser, der er kommet ind, men efterlyser endnu flere deltagere, så de resultater vi får fra undersøgelsen i så høj grad som muligt afspejler virkeligheden i klubben.

Det tager ca 15 minutter at udfylde spørgeskemaet - det er kortere tid end det tager at spille hul 1 og din besvarelse vil give dig indflydelse på klubbens turneringer i fremtiden.

De fleste danske golfklubber oplever i disse år et faldende antal deltagere i deres turneringer. Denne tendens ser vi også i Asserbo Golf Club. 
Bestyrelsen i AGC har derfor besluttet at fokusere på dette og vil, som en del af dette fokusarbejde, gennemføre en spørgeskemaundersøgelse om medlemmernes syn på klubbens turneringer, herunder årsager til, at medlemmerne deltager eller ikke deltager i disse.

I dag har vi derfor via Golfbox udsendt et spørgeskema til alle klubbens aktive, voksne medlemmer, samt til juniorer med banetilladelse.
Bestyrelsen håber, at du vil bidrage med viden til den fortsatte diskussion ved at svare på denne undersøgelse og dermed også bidrage til overvejelserne om, hvordan klubben skal udvikle sine turneringer i fremtiden - med det formål, at kunne tiltrække flere deltagere.

Spil med - igen!

Søndag d. 20 august inviterer Asserbo Golf Club til ”Spil med”-dag igen.

Denne dag kan vores medlemmer invitere en interesseret ven uden registreret handicap med på banen til en hyggelig og sjov holdturnering. 
Det er en enestående chance for at introducere interesserede venner og bekendte til vores fælles sport og en god undskyldning for endnu en god dag på golfbanen.

Turneringen afvikles også denne gang som en Texas Scramble med drop out. 

En Texas Scramble er en turnering for hold, med fire spillere på hvert hold. Det vil sige at hvert hold består af to af vores etablerede medlemmer og to spillere uden handicap. Gæstespilleren må gerne være prøvemedlem eller på anden vis engageret i golfklubben, men han eller hun må ikke have et registreret handicap og hensigten er, at give en helt ny spiller en chance for at spille med i en turnering. På hvert hul driver alle fire spillere ud, og man vælger den bold, der ligger bedst. Det sted bolden ligger markeres og holdets spillere – undtagen den, der slog den bold I vurderer til at være den bedste (det er "Drop out"-delen af scramblen) – placerer hver deres bold her og slår deres næste slag herfra og så fremdeles på resten af hullet.

Der holdes regnskab med hvis drive, der vælges, for alle holdets spillere skal have valgt deres drive mindst to gange i løbet af de ni huller turneringen spilles på.

Holdet fører et samlet scorekort og tæller antal slag pr. hul. Vi sammensætter holdene, så handicapgennemsnittet – for de etablerede spillere – bliver tilnærmelsesvist det samme.

Tilmelding til turneringen foregår via Golfbox, hvor du tilmelder dig med dit medlemsnummer som sædvanligt og noterer din spillemakkers navn i kommentarfeltet. Når du melder dig selv og din ven til turneringen, får du samtidig et lod i puljen til årets Member get member-lodtrækning om et års kontingentfrihed.

Vi forestiller os at I kan deles om den etablerede spillers udstyr, men hvis I har brug for at få suppleret beholdningen, kan I låne lidt jern i proshoppen og på dagen kan I få en ekstra håndfuld brugte bolde med på banen.

Sponsor skilte på banen

Vi er igang med at få fremstillet ny sponsor skilte til banen, der hvor de er blevet ødelagt af maskiner eller vildfarne bolde. Skiltene er flyttet til de nye oversigtskort på teestederne.

Lasse Jensen spiller i AGC i dag med EDC Poul Erik Bech

EDC ved Tom Donner samarbejder med Lasse Jensen og idag var de en tur rundt på den dejlige bane i Asserbo. AGC holder sponsordag d. 27. september og indbydelser udsendes den kommende uge.

Åben Herredag i Asserbo Golf Club

Torsdag d. 17. august er der Åben herredag i AGC.

Turneringen er åben for gæster, men også for alle klubbens herrer, uanset om du er medlem af herreklubben eller ej.

Turneringen starter med morgenkaffe klokken 8 og gunstart klokken 9.
Efter matchen er der frokost og præmieoverrækkelse.

Matchfee er 200 kr. for AGCmedlemmer og 375 kr. for gæster - tilmelding i golfbox via dette link

Hole In One

Martin Schrøder var så dygtig at han (igen) lavede hole in one. Denne gang på 4. hul d. 31. juli 2017. Tillykke. Whisky er sponseret af HC Tømrerservice ved Thomas Thingleff.

Årets Match - Damerne vandt

Asserbo Golf Clubs damer spillede mod klubbens herrer og vandt stort. som det ses på billedet måtte Knud Christensen overlevere pokalen/figuren til Signe Justesen. (formænd for herre og dame klubberne i AGC)

Åbent Hus i Asserbo Golf Club

Stor succes med Åbent Hus i Asserbo Golf Club. Der var mødt 39 glade spillere, som fik en velkomst, kaffe, undervisning, salgstale og frokost. Tak til de frivillige der hjalp på dagen og til Oliver.