Årets Match d. 27. juli

Husk tilmelding til Årets Match d. 27. juli hvor klubbens herrer spiller mod klubbens damer om æren og placeringen af figuren på kaminhylden.

Dysten udkæmpes på golfbanen om formiddagen med gunstart klokken 9 og afsluttes med præmieoverrækkelse og middag om aftenen - i år er det herreklubben, der arrangerer.

Tilmelding via Golfbox her

Bemærk: Du behøver ikke være med i herre- eller dameklubben for at deltage i Årets Match

Rangebolde

Vi står i den situation at der mangler en del rangebolde ude på vores drivingrange. Vi har en mistanke om at de gemmer sig i haven til højre og i roughen mellem rangen og hul 2.

Så hvis du på fredag d. 13 fra 12 til 14 har tid og lyst, så mød op på rangen og hjælp Oliver med at få boldene ind på Rangen igen.
Vi giver en øl eller en sodavand til hjælperne.

Giv gerne lige et kald til shoppen eller sekretariatet på 47721490 hvis du gerne vil komme og hjælpe. 

Arne Larsens afskedsreception

Vores ny-pensionerede klubchef, Arne Larsen, siger tak for opmærksomheden og de mange fine gaver ved hans afskedsreception lørdag.

"Spil med"-dag 2018

Søndag d. 29 juli inviterer Asserbo Golf Club til ”Spil med”-dag.

Denne dag kan vores medlemmer invitere en interesseret ven uden registreret handicap med på banen til en hyggelig og sjov holdturnering. 
Det er en enestående chance for at introducere interesserede venner og bekendte til vores fælles sport og en god undskyldning for endnu en god dag på golfbanen.

Turneringen afvikles som en Texas Scramble med drop out over 9 huller.
​For udenforstående kan det lyde som en morgenmadsret fra en amerikansk diner, men dét er det ikke.

En Texas Scramble er en turnering for hold, med fire spillere på hvert hold.
Det vil sige at hvert hold består af to af vores etablerede medlemmer og to spillere uden handicap. Gæstespilleren må gerne være prøvemedlem eller på anden vis engageret i golfklubben, men han eller hun må ikke have et registreret handicap og hensigten er, at give en helt ny spiller en chance for at spille med i en turnering.
På hvert hul driver alle fire spillere ud, og man vælger den bold, der ligger bedst. Det sted bolden ligger markeres og holdets spillere – undtagen den, der slog den bold I vurderer til at være den bedste (det er "Drop out"-delen af scramblen) – placerer hver deres bold her og slår deres næste slag herfra og så fremdeles på resten af hullet.

Der holdes regnskab med hvis drive, der vælges, for alle holdets spillere skal have valgt deres drive mindst to gange i løbet af de ni huller turneringen spilles på.

Holdet fører et samlet scorekort og tæller antal slag pr. hul. Vi sammensætter holdene, så handicapgennemsnittet – for de etablerede spillere – bliver tilnærmelsesvist det samme.

Tilmelding til turneringen foregår via Golfbox, hvor du tilmelder dig med dit medlemsnummer som sædvanligt og noterer din spillemakkers navn i kommentarfeltet.

Vi forestiller os at I kan deles om den etablerede spillers udstyr, men hvis I har brug for at få suppleret beholdningen, kan I låne lidt jern i shoppen og på dagen kan I få en ekstra håndfuld brugte bolde med på banen.

En gave til dygtige mandagsgolfere

Annette Gajhede fra Salon Gaja har fået en god idé!

Fremover kan vores nye spillere, der har lavet en ægte Par3bane-birdie til begynderudvalgets mandagsgolfturnering, få byttet deres scorekort til en dejlig gave fra Salon Gaja i Liseleje.
Der er en gave til de første 10, der slår bolden i hul med to slag på et af hullerne på Par3banen - runden skal spilles i forbindelse med Mandagsgolf-turneringen på Par3banen.

For at få din gave skal du sikre dig din markørs underskrift på scorekortet og tage det med til Annette hos Salon Gaja på Liselejevej 15C - du kan læse mere om salonen og åbningstiderne her

Arne K Larsen skal på pension d. 7-7-18

Den 7. juli 2018 kl. 16.00 er der afskedsreception for Arne K Larsen i Asserbo Golf Club. Stafetten er givet videre til Kristian Ravn Laumann, Clubmanager.

Husk at rive i bunkers

Kære klubkammerater

Vi må gøre en fælles indsats! 

Nedestående syn, mødte vores greenkeepere på 18. hul søndag morgen. 

Det kan vi godt gøre lidt bedre! 

Husk venligst at rive i bunkerne efter besøg - og husk endelig også at rette nedslagsmærker op på greens. 

Tjek gerne greens mens du venter på at putte, og ret de mærker op du finder. 

På forhånd tak for hjælpen. 

På bestyrelsens vegne. 

Peter Fredgaard 

Havemanns Hole in One

Denne morgen blev rigtigt god for Erik Havemann, der lavede Hole in one på 4. hul.

Stort tillykke!

World Handicap System år 2020

Som omtalt på klubaftenen i maj, får vi i 2020 et nyt verdensomspændensde handicapsystem kaldet WHS. Dette skal afløse de 6 forskellige systemer, der benyttes i dag.

Set fra spillerens synspunkt er de væsentligste ændringer, at alle runder i princippet er tællende, samt at handicapindex beregnes som gennemsnittet af de 8 bedste ud af de sidste 20 handicapscores.

Handicapscore er et nyt begreb. Jeres handicapscore er det handicapindex, I reelt spillede til i den pågældende runde. Handicapscoren vil blive beregnet af systemet ud fra det opnåede resultat, samt banens sværhedgrad m.v.

For at alle skal have et retvisende handicap pr. 1. januar 2020, opfordrer DGU til, at I spiller så mange EDS runder, I kan. Indberet så mange runder som muligt - både gode og dårlige.

I kan læse DGU's opfordring i sin fulde ordlyd her *klik*


Hvis I ønsker yderligere detaljer om det kommende system, herunder hvordan WHS-handicap beregnes, kan I slå op på dansk golf unions side her *klik*

Sankt Hans i AGC

Vi må desværre aflyse Sankt Hans aften i Asserbo Golf Club, hvor der var planlagt grillbuffet og bål.

Halsnæs Kommune har afbrændingsforbud og derfor må der ikke tændes bål. 

Mvh

Asserbo Golf Club