Boxon Pokalen lørdag d. 1. juli

Så er det NU du skal tilmelde dig til Boxon Pokalen. Jan Nielsen er Turneringsleder og Levys Servicehjørne er Sponsor.

7. juli Terrinen

Den 7. juli er det klubbens fødselsdag og det fejrer vi altid med et brag af en turnering. Der er Jan Nielsen der er turneringsleder og sponsorerne er BP Arkitekt samt Automobilforretningen A/S Peugoet.

Cross Country - Tilmeld dig NU

Så er det sidste chance for at deltage i et skønt arrangement i Asserbo Golf Club. Tilmeld dig NU......

Open Air-koncert i AGC

NB.: Kun få pladser tilbage til spisning!!
NYT! Nu kan du tilmelde både dig og dine gæster via Golfbox!

Fredag den 14. juli 2017 kl. 19.00 på driving rangen.

Sopranen Nina Svejstrup Claussen og barytonen Thomas Storm Hansen, akkompagneret af pianisten Jacob Beck, synger populære arier og duetter indenfor opera, operette og musicals.

Arrangementet er for AGC’s medlemmer og venner og familie.

Prisen er kr. 100,- pr. person.

Bindende tilmelding og betaling i golfbox for AGCmedlemmer og gæster: *klik her*

Tom har lavet en særlig ”opera-tapas-buffet”, som kan nydes fra kl. 18.00, til kr. 125.
Man kan tilmelde sig selv og sine gæster til spisningen i golfbox når man køber billetter til koncerten.

Man sidder på rangen på medbragt tæppe eller campingstol.

I pauserne kan der købes kaffe, øl, vin og vand.

I tilfælde af vedvarende regn flyttes arrangementet til rådhus-gymnastiksalen. Der gives besked på AGC’s hjemmeside, via Golfbox og på Facebook senest kl. 12.00.

VEL MØDT!

Generationsturneringen 2017

Den 25. juni 2017 spilles Generationsturneringen i Asserbo Golf Club. Turneringsleder er Peter Jacobsen og sponsor er VVS Kraft.

Er I tilmeldt .........HUSK også lige Cross Country.

Glemte sager

Vores housekeeper har ryddet op i kasserne med glemte ting og fundet en stor og flot samling af headcovers, sko, handsker og tøj.
Glemmekassen står i det store bagrum, så hvis du genkender noget på billedet, så tag et kig i glemmekassen næste gang du kommer forbi.

Arbejde på greens

Et par af vores greens 11,17 og 18 har haft en svær opstart i foråret 2017 og har en del pletter hvor græsset ikke gror. Vi har de sidste par måneder priklet, skåret, eftersået og topdresset disse greens af flere omgange. Selv den sidste periode med varme er der ikke kommet gang i spiringen af de nye frø.

Derfor tages der i dag propper op, topdresses og eftersåes på de tre greens.
Her er det vores 11. green, der blev taget under kærlig behandling fra morgenstunden.


Greens i AGC

Et par af vores greens 11,17 og 18 har haft en svær opstart i foråret 2017 og har en del pletter hvor græsset ikke gror. Vi har de sidste par måneder priklet, skåret, eftersået og topdresset disse greens af flere omgange. Selv den sidste periode med varme er der ikke kommet gang i spiringen af de nye frø.

Derfor er det besluttet at der onsdag d. 14/6 fra morgenen af vil blive optaget små propper på disse greens og efterfølgende topdresset/eftersået, samt tromlet. Vi håber at dette tiltag vil bringe væksten med sig. 

Vi håber på at dette samtidig vil medføre at disse greens vil opleves mere ensartede.

Mvh Baneudvalget

Spil med-dag i Asserbo

I slutningen af maj afviklede klubben et arrangement hvor etablerede golfspillere kunne tage en ven uden banetilladelse eller større kendskab til golf med på banen for at prøve kræfter med golfsporten.

På dagen spillede 20 medlemmer og 20 gæster en hyggelig scramble på banens første 9 huller.

Vejret var fantastisk og banen viste sig fra sin absolut bedste side.

Dagen bød på mange gode slag (og enkelte knap så gode) fra vores gæster og de fik også lejlighed til at se nogle solide golfslag fra medlemmerne og alle fik en rigtig god og meget positiv oplevelse ud af dagen..

Efter spillet var der præmieoverrækkelse med fine vinpræmier fra SPAR købmanden på Ellevej og lidt at drikke i gården og vi håber at se mange af vores gæster igen i løbet af sæsonen. 

Danmarks bedste Golfhul

DGU vil gerne kåre Danmarks bedste golfhul, så vi vil gerne spørge hvilket hul på vores bane I synes vi skal nominere - og hvorfor?

Er det skønhed, strategisk design, sværhedsgrad, beliggenhed eller noget helt andet, der definerer et rigtigt godt golfhul?

Skriv til os, enten her på Facebook eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og fortæl om dit yndlingsgolfhul i Asserbo Golf Club.

Fristen for indstillingen til DGU er d. 30. juni. og vi samler op på jeres kommentarer og nominerer det hul, der har flest fans.

Hen over sommeren udvælges 18 huller fra forskellige golfbaner og det er så meningen at alle danske golfspillere til sidst får lejlighed til at deltage i afstemningen om Danmarks bedste Golfhul.