Spil med - igen!

Søndag d. 20 august inviterer Asserbo Golf Club til ”Spil med”-dag igen.

Denne dag kan vores medlemmer invitere en interesseret ven uden registreret handicap med på banen til en hyggelig og sjov holdturnering. 
Det er en enestående chance for at introducere interesserede venner og bekendte til vores fælles sport og en god undskyldning for endnu en god dag på golfbanen.

Turneringen afvikles også denne gang som en Texas Scramble med drop out. 

En Texas Scramble er en turnering for hold, med fire spillere på hvert hold. Det vil sige at hvert hold består af to af vores etablerede medlemmer og to spillere uden handicap. Gæstespilleren må gerne være prøvemedlem eller på anden vis engageret i golfklubben, men han eller hun må ikke have et registreret handicap og hensigten er, at give en helt ny spiller en chance for at spille med i en turnering. På hvert hul driver alle fire spillere ud, og man vælger den bold, der ligger bedst. Det sted bolden ligger markeres og holdets spillere – undtagen den, der slog den bold I vurderer til at være den bedste (det er "Drop out"-delen af scramblen) – placerer hver deres bold her og slår deres næste slag herfra og så fremdeles på resten af hullet.

Der holdes regnskab med hvis drive, der vælges, for alle holdets spillere skal have valgt deres drive mindst to gange i løbet af de ni huller turneringen spilles på.

Holdet fører et samlet scorekort og tæller antal slag pr. hul. Vi sammensætter holdene, så handicapgennemsnittet – for de etablerede spillere – bliver tilnærmelsesvist det samme.

Tilmelding til turneringen foregår via Golfbox, hvor du tilmelder dig med dit medlemsnummer som sædvanligt og noterer din spillemakkers navn i kommentarfeltet. Når du melder dig selv og din ven til turneringen, får du samtidig et lod i puljen til årets Member get member-lodtrækning om et års kontingentfrihed.

Vi forestiller os at I kan deles om den etablerede spillers udstyr, men hvis I har brug for at få suppleret beholdningen, kan I låne lidt jern i proshoppen og på dagen kan I få en ekstra håndfuld brugte bolde med på banen.