Fotokonkurrence!

Glemmer du skoven, stranden, solsorten og sommerfuglene – og måske også din mentale sundhed, fordi så meget andet presser sig på?

Peter Qvortrup Geisling, læge og journalist, fortæller i "Naturen på recept", hvordan du holder sindet sundt med naturen som veldokumenteret medicin mod stress og tristhed.
Naturen giver os i det hele taget ro og tid til at reflektere over livet. Det er vigtige mentale vitaminer – også for vores børn, der vokser op med iPad’en som elsket legekammerat, samtidig med at de er langt mindre ude i naturen end tidligere generationer.
"Naturen på recept" er desuden en stærk, personlig og inspirerende fortælling om Peter Qvortrup Geislings barndom i den nordjyske natur og hans ønske om at plante naturglæde og ro i sin lille datters sind.
Bogen er med smukke, danske naturfotos – en sund, mental vitaminpille og en pause for din hjerne.

TV lægens bog kan blive din, hvis du deltager i Asserbo Golf Clubs fotokonkurrence.
Vi udlodder et eksemplar af bogen blandt alle, der i løbet af de næste tre måneder uploader et smukt naturbillede til vores Facebookside.
Billedet skal være fra området på og omkring golfbanen og vi trækker en vinder om måneden resten af året, første gang d. 1. oktober.

Hvis du ikke selv er på Facebook, kan du sende dit billede direkte til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - så dele vi det for dig og du er med i konkurrencen.