Årets sidste medlemsundersøgelse er på vej

I vores bestræbelse på løbende at udvikle vores klub har vi brug for din feedback til at sikre de bedste oplevelser og største mulig værdi af dit medlemskab.

Vi vil gerne være bedre til at forstå de forhold og faktorer, som har betydning for vores medlemmer og gæsters oplevelse af Asserbo Golf Club.
Denne viden giver os en unik mulighed for at udvikle en organisation, som hele tiden stræber mod at skabe den bedst mulige oplevelse for dig som golfspiller.

Vi mener, at den gode oplevelse for medlemmer og gæster i Asserbo Golf Club skaber det bedste grundlag for klubbens fortsatte udvikling og drift.

Den 19. sept. udsendes anden runde af Golfspilleren i Centrum, hvor du måske vil være blandt den 1/3 af vores medlemmer del som i denne omgang får mulighed for at give input. Hvis du modtager en e-mail invitation til medlemsundersøgelsen, håber vi, du vil tage dig tid til at besvare undersøgelsen. Vi har brug for netop din feedback, og vil bruge dine input til den fortsatte udvikling af golfklubben - Tak