Hvem skal være Årets AGC'er i 2018?

Nu er det igen tid til at indstille kandidater til titlen som årets AGC'er

Du skal blot give os en begrundet indstilling af en eller flere af dine klubkammerater, som du synes, har gjort en prisværdig indsats for AGC eller for klubbens medlemmer. Indstillingen kan afleveres i sekretariatet – eller sendes pr. mail til:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Det er klubbens medlemmer, der bestemmer hvem der skal modtage den fine titel og afstemningen blandt de nominerede starter i slutningen af februar. Selvom der er god tid til, må du gerne allerede nu begynde at tænke på hvem du synes har gjort sig fortjent til den fine titel. Der er stort set ingen begrænsninger for hvem du kan foreslå eller hvorfor, og din indstilling kan lige så godt være begrundet med et godt initiativ, socialt engagement i klubben, sportslige resultater eller for den sags skyld en gestus, en idé eller et golfslag, der gav dig gåsehud. Det er helt op til dig selv – og din indstilling må gerne være anonym, hvis du ønsker det. Frist for indsendelse af nominerede er søndag d. 25. februar.
Afstemningen starter på hjemmesiden i starten af marts og slutter fredag d. 23. marts klokken 12.00.
Det er kun medlemmer af Asserbo Golf Club, der kan stemme.

Også folk, der ikke er medlem af klubben kan sende en indstilling, men det er i sagens natur kun medlemmer af AGC, der kan indstilles. Klubbens ansatte kan ikke nomineres.

Vinderen vil blive hyldet på den kommende generalforsamling i marts, og vil blive hædret med sit navn og årstal på hæderstavlen i klubstuen og på en evigt vandrende pokal som man kan have stående derhjemme indtil næste ordinære generalforsamling. Vinderen vil også blive takket med et års kontingentfrihed.

Tidligere modtagere af hæderen er Knud Christensen, Niels-Jørgen Eskildsen, Ib Lyng og Kurt Kristensen - hvem synes du det skal være i år?