Vindere - Greenkeepernes hævn 2018

I usædvanligt godt vejr, blev 64 modige spillere trukket gennem en række forskellige udfordringer på banen lørdagen før efterårsferien.

Trods vejret viste dagens resultater, at ihvertfald en del af spillere virkelig havde lidt store kvaler undervejs og kun 11 af dagens deltagere fik bolden i hul på 14., hvor Jackie havde gjort sig umage med en urimelig flagplacering og en lynhurtig green.

En anden udfordring var turneringsledelsens forslag til forbedring af flow på banen, nemlig et par 2 hul. Flemming Jacobsen fik hullet overstået i en fart med en birdie - der samtidig var en hole-in-one. I det hele taget var Flemming så stærkt spillende på dagen, at "tættest flaget" på 11. kostede ham og flere andre et par ekstra putts - fordi flaget stod et andet sted end hullet var placeret på dagen.
Præmien for tættest flaget blev vundet at Annemarie Wørts

Deltagerne i turneringen er traditionelt utroligt gode til at huske deres pitchforks og en særdeles påtrængende kontrol på dagen viste det tilfredsstillende resultat, at 64 ud af 64 spillere havde deres pitchfork i lommen - klar til brug.

Efter spillet blev deltagerne beværtet med grillpølser og dagens resultat viste, at Karl Frederiksen på en flot næstsidsteplads havde slået RIGTIGT mange slag for sin turneringsfee den dag.
På 1. pladsen med kun nogen-og halvtreds slag fik vi Anne Bramsen, på 2. pladsen Lone Jarl og på 3. pladsen Allan Meilstrup.

Sebastian Gorski og Liss Muhr sikrede sig Wildcards til næste års turnering.

Henrik Linneman-Schmidt sikrede sig en præmie for et bud på en øjemålsafstand til flaget på 15. målt fra midt på fairway uden kikkert/tommestok. Henriks bud var i øvrigt helt hen i vejret, men der blev trukket lod og han vandt.

På 5. hul befandt hullet sig i lighed med tidligere år et usædvanligt sted og en del spillere så deres bold forsvinde i et usædvanligt dybt hul. Vi trak lod om boldene og Jens Chr. Fjeldborg vandt en frygtelig fin champagne.....kasse fyldt med søbolde.

Der var et par lodtrækningspræmier fra vores sponsorer, der gik til Jette Nielsen og Herbert Muhr.

Tak til vores sponsorer: VVS kraft, KRskilte,Shoppen, Tom og Julie i restauranten, Ban Phai, Linds, Løkken Golfklub samt Bi-keeperne og deres bier.

Tak til Jan Nielsen for turneringsassistance og tak til greenkeepere og deltagere for nogenlunde god ro og orden.

Annie Christensen stod for pitchfork-kontrol og nogle praktiske turneringsledelsesting og vi håber I vil være med til en runde mere til næste år.