Skader på flere greens i weekenden

I forhold til pæne vejrudsigterne blev klubben i weekenden overrasket af rimfrost søndag morgen.

Chefgreenkeeper Steen Mikael var hurtig og skrev på facebook at greens ikke måtte betrædes, og i indskrivningen hvor alle skal bekræfte deres tider blev der sat sedler op med, at greens var lukkede.

Ingen kunne derfor være i tvivl om at sommergreens ikke måtte benyttes.

Alligevel var der mange som før kl. 10 valgte at træde ind på og spille på sommergreens til trods for at der stadig var rimfrost på greens. Især greens er meget følsomme når frosten rammer banen, og det kan måske ikke ses lige her og nu, men de mange tryk og fodspor vil senere vise sig som døde og brune aftryk.

Vintergreens var klippede, men stod uden flag, hvilket var uheldigt, men ikke en undskyldning for at bryde greenkeepernes anvisninger. Ca. kl. 10.15 slap rimfrosten sit tag i greens og Steen Mikael åbnede igen banen.

Da vi ikke har dokumentation for, hvem som betrådte sommergreens og hvem som spillede uden om, har bestyrelsen valgt ikke at sende overtrædelserne til ordens- og regeludvalget. Men der ses med stor alvor på overtrædelse af klubbens bestemmelser, og vi vil endnu engang opfordre til at passe bedre på vores fælles værdier. Dårlige greens til foråret rammer alle medlemmer og gæster.

 

Bestyrelsen

Klik her for at se en film om de skader der sker på en green når den betrædes i frostvejr.