Golfrejse Marokko marts 2019

Se her, i foråret 2019 går golfrejsen til Marokko.

Vi prøver denne gang noget nyt og tager lidt længere sydpå, til Mazagan Beach and Golf Resort fra d. 24/3 til d. 31/3

Se flyer om golfrejsen her.

For yderligere billeder og information om destinationen, så følg dette link: https://golfplaisir.dk/asserbo-mazagan.

Her findes også link til tilmelding ellers kan tilmelding også sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sidste frist for tilmelding er d. 1 februar 

Mvh

Oliver Wendt og Kristian Ravn

Julesalg i shoppen

Julen står for døren og det skal vi fejre i Shoppen. På lørdag d. 1/12 har vi samlet nogle gode tilbud til jer. Vi har åbent fra kl. 8:30-13:30 og byder samtidig på varm gløgg og pebernødder. Bemærk at tilbudene gælder lagervarer og enkelte findes kun i 1 eksemplar.

Klik her for Tilbudsoversigt

Vi glæder os til at se jer i shoppen.

Proshoppen i AGC

Golfrejse Portugal 2018

Golfskole på Algarvekysten. Tag med Kristian Ravn og Oliver Wendt til det 5-stjernede Salgados Dunas Suites fra den 3-10. marts 2018.

Resort 

Det 5-stjernede hotel ligger ud mod strande og klitterne tæt på Albufeira. Havudsigten er ubetalelig, og resortet byder på en både afslappet og eksklusiv stemning. Der er direkte adgang til stranden, og hotellet råder også over en række forskellige poolområder. Værelserne er store og flotte og med både en panoramabar og en signatur restaurant er man godt dækket ind til en uges golfferie på Algarvekysten.

https://www.salgadosdunassuites.com

Golfen 

I løbet af ugen skal der spilles tre fremragende baner; Morgado, Alamos og Salgados. Førstnævnte bane var været for Portugal Open i 2017. Alle tre baner byder hver især på forskellige golfoplevelser, der spænder lige fra den flade parkbane med brede fairways til den mere kuperede bane, som snor sig i bakkerne i det portugisiske landskab.

Læs mere om turen ved at trykker her

Tilmelding skal ske til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Rejsen er udsolgt

Mvh Kristian Ravn

GPS - Afstandsmåling

GPS ur eller ikke GPS ur?

Det er spørgsmålet

Svaret er at du med et GPS ur altid har afstanden til for, midt og bagkant så du kan tage det med i overvejelserne til valg af jern så du ikke slår for langt eller for kort. Samtidig kan du også få afstandene til bunkers og søer på de fleste ure

Uret TOMTOM Golfer 2 kan også registrere dine slag via dets indbygget sensor så du kan føre statistik over dit spil og du kan med det samme se om det er dine drives, lange slag, chip eller puts som du skal træne på for at score bedre og vinde de store pokaler. Du kan med stor fordel tage dine oplysninger med til Kristian eller Oliver når du skal have træning.

Sensorerne registrerer de steder hvorfra du har slået dine slag så når du kommer hjem kan du se, eller gense din runde slag for slag.

I shoppen har vi valgt TOMTOM 2 uret da vi mener at det er det ur som tilbyder flest muligheder, er brugervenligt og har en fair pris på DKK 1,899,-.

Kom ind og lån vores demo ur med på en runde.

Se en information video omkring uret på dette link. (Engelsk)

 

Har dine jern det rigtige "Lie" ?

Tips:

Jernenes "Lie" er betegnet som vinklen fra køllehovedets sål til skaftet. I træf øjeblikket ønsker man at køllehovedet rammer bolden med neutralt lie, dvs. at køllens midte er lige med jorden. Det er vigtigt at sålen ikke træffer bolden, mens køllen er på hæl eller tå da det har stor indflydelse på hvad der sker med boldens flugt.

Se på billederne hvor meget et forkert lie påvirker retningen.

Det er meget nemt at teste om ens jern passer i "lie", man slår 3-5 bolde med et jern på en speciel plade med noget specielt tape klistret på jernets sål. Når man slår på pladen giver det nogle aftegninger af hvor man træffer bolden og hvad der evt. skal rettes på jernene eller i svinget. Hvis slid mærket på tapen ikke er over midten af sålen er der tale om et forkert lie i træf øjeblikket og dette medfører påvirkning af boldens retning. Dette kan mange gange påvirkes ved lidt ændringer i svinget eller tilpasse jernene. 

Jernets "lie" kan ændres let bukkes på smedede kølle hoveder, men kan ikke så let rettes på støbte hoveder, hvilket 90 % af de fleste sæt er idag. Så det er derfor vigtigt at "lie" bliver opmålt fra starten af ved køb af nyt udstyr. En "lie" opmåling er altid en del af en fitting, sammen med længde og kontrol af flex på skaftet, samt grip tykkelse og type.

Hvis du ønsker at tjekke dit lie på jernene kan du komme forbi shoppen og hente et par stk. tape til sålen og en plade. Eller går du og overvejer et nyt sæt, så book en tid til fitting, det tager 40 min. og er gratis ved samtidig køb af udstyr.

Mvh

Kristian Ravn

Billede af LIE

 

 

 

 

 

 

 

Billede af LIE og retning

Keep Calm

Shopkeeper


HAR VI DET IKK
E - SKAFFER VI DET

Sådan er vores motto, og der virker i de fleste tilfælde

 

Shoppen i Asserbo Golf Club fører en bredt udvalg af golfprudukter indenfor alt hvad den moderne golfspiller har brug for, samt er del løse produkter som gør dit golfliv meger lettere

 

Kontakt Thomas i shoppen på 4772 1490 og tast 1 for proshop, eller skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Shoppen har prismatch, hvilket betyder at vi gerne matcher samme pris som i andre fysiske golfbutikker i Danmark (Ikke postordre og netbutikker). Vi forholder os dog retten til at sige "nej tak", såfremt det giver et negativt salg for os. Kom forbi i shoppen og medbring et bevis for det andet tilbud.

 

US OPEN TILBUD på Jordan Spieth Polo

I weekenden spilles der U.S. Open og Jordan Spieth er en af favoritterne til at vinde denne fornemme turnering.

Jordan Spieth vil i en af runderne spille i denne flotte gule Under Armour polo, som vi har fået hjem til Shoppen i stærkt begrænset mængde. 2 x small, 1 x Medium samt 1 x Large. (Vi kan få mulighed for at bestille ekstra, men det er udvalget lige nu.)

Prisen er vejl, 550,- men til vores medlemmer sælger vi den til kun 500,-

Rigtig god weekend

Er du klar til at stå fast

En god start på golfrunden hænger sammen med om dit udstyr er klar til præstere.

Nye spikes på dine sko kan hjælpe til et bedre fodfæste og give en bedre kraftoverførsel til slaget. Så hvis dine spikes er slidte og trænger til en udskiftning, så kig forbi shoppen. 

Vidste du, at slidte grips med tydelige slidmærker fra fingerene, ikke er tilladte at spille med! Hvis dine grips trænger til en udskiftning, så kig forbi og se vores udvalg og få dit udstyr gjort klar til sæsonen.

Er handsken slidt så køb din nye i shoppen, hylderne er fyldte.