Golfrejse Portugal 2018

Golfskole på Algarvekysten. Tag med Kristian Ravn og Oliver Wendt til Morgado Golf Resort fra d. 3-10 marts 2018. Morgado Golf Resort var vært for Portugal Open i maj 2017

Resort:

Morgado Golf & Country Club ligger i et smukt dalområde mellem Portimão og Monchique bjergene. Hotellet, der råder over 98 elegante værelser, stod færdigt i 2011 og er et ægte golfresort. Der hersker en helt særlig ro omkring resortet samtidig med at Portimão by med sine mange restauranter ligger en kort køretur herfra. I bor tæt på det hele inkl reception, restaurant, klubhus samt baner.  

Golfen:

I løbet af ugen skal i spille to fremragende baner; Morgado og Alamos. Begge baner ligger lige ved hotellet og byder hver især på forskellige golfoplevelser, der spænder lige fra den flade parkbane med brede fairways til den mere kuperede bane, som snor sig i bakkerne bag resortet. Banerne er i utrolig fin stand og lagde i maj måned 2017 græs til Portugal Open på Europatouren. 

Læs mere om turen ved at trykker her

Tilmelding skal ske til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

12 pladser tilbage

Mvh Kristian Ravn