Golfrejse Portugal 2018

Golfskole på Algarvekysten. Tag med Kristian Ravn og Oliver Wendt til det 5-stjernede Salgados Dunas Suites fra den 3-10. marts 2018.

Resort 

Det 5-stjernede hotel ligger ud mod strande og klitterne tæt på Albufeira. Havudsigten er ubetalelig, og resortet byder på en både afslappet og eksklusiv stemning. Der er direkte adgang til stranden, og hotellet råder også over en række forskellige poolområder. Værelserne er store og flotte og med både en panoramabar og en signatur restaurant er man godt dækket ind til en uges golfferie på Algarvekysten.

https://www.salgadosdunassuites.com

Golfen 

I løbet af ugen skal der spilles tre fremragende baner; Morgado, Alamos og Salgados. Førstnævnte bane var været for Portugal Open i 2017. Alle tre baner byder hver især på forskellige golfoplevelser, der spænder lige fra den flade parkbane med brede fairways til den mere kuperede bane, som snor sig i bakkerne i det portugisiske landskab.

Læs mere om turen ved at trykker her

Tilmelding skal ske til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Rejsen er udsolgt

Mvh Kristian Ravn