AGC-JA

AGC JA RUND RGB DSC00616

Asserbo Golf Club Junior Akademi, er Asserbo Golf Clubs juniorafdeling. Under mottoet "BREDDEN SIKRER TOPPEN" er det vores målsætning med akademi-strukturen at fortsætte Asserbos stolte tradition som leverandør til diverse landshold og Europa Tour'en for kvinder og mænd. Det vil vi gøre ved fortsat at udvikle et attraktivt træningsmiljø, der er udfordrende, underholdende og udviklende i AGC-JA.

Fællestræning fredag

Fællestræningen om fredagen er for alle juniorer, idet der dog sker en aldersrelateret og teknisk opdeling på forskellige hold i løbet af den 3 timers lange træning. Der er et fælles dagstema for træningen, som foregår som stationstræning, hvor man kommer rundt på forskellige "stationer", og hvor der gøres brug af DGU-uddannede juniorhjælpetrænere, som kan være enten en mere øvet elitejunior eller en voksen, der hjælper til i undervisningen af de mindre øvede.

Tirsdagstræning

For de juniorer, der - trods det, at de er relativt "nye" i golf - ønsker at træne mere end én gang om ugen og for de øvede juniorer, som har valgt at prioritere golf og som "vil noget mere" med deres golf, tilbydes der tilvalgstræning om tirsdagen. Det er en betingelse for deltagelse i tilvalgstræningen, at man er tilmeldt AGC-JA, dvs. fællestræningen om fredagen.

DSC03779

 

Junior kontaktlisten

Junior kontaktlisten er en liste med kontaktoplysninger på alle juniorer i AGC, med  navn, tlf.nr. og mail-adresse. Listen er tænkt til at juniorerne kan kontakte hinanden og lave aftaler og mødes i golfklubben og træne eller spille sammen på en af banerne. 

Se kontaktlisten her (listen hænger også i juniorrummet i klubben)