Information

DSC03032

Som ny junior golf spiller i Asserbo Golf Club, står du foran en helt ny verden inden for golf og en masse nye muligheder. Der er meget nyt du skal have sat dig ind omkring teknik, træning, udstyr, turneringer, handicap, spilletilladelser, møde tidspunkter, osv.

Men fortvivl ikke, der nemlig hjælpe at hente her, hvor du kan læse noget om de praktiske detaljer omkring klubben og hvordan du bliver en god golfspiller og får et AGC's golf kørekort.   

Se links til: Golfudtryk Hvordan bliver jeg en god golfer

 Træneren

Du kan altid kontakte træneren i klubben, der kan hjælpe med spørgsmål vedrørende golfudstyr, påklædning, træningshold og tider, golf lektioner og teknikken bag golfsvinget, samt junior golfkørekortet.

Sekretariatet

Spørgsmål vedrørende medlemsskaber i klubben, bagskabe og andre praktiske detaljer kan rettes til sekretariatet.

Juniorudvalget & Træneren

Juniorudvalget kan hjælpe dig med alt om de turneringer der foregår i løbet af sæsonen. Hvilke turneringer er du klar til at spille, som starter med Asserbo Mini Tour og forsætter med Par-3 kant, Asserbo Junior Tour, Venskabsmatch, JDT – distriktsturnering og mange andre turneringer. Derudover kan Juniorudvalget hjælpe med årets andre aktiviteter, der kan være fællestræning, sommerlejren, 1. Tee kursus, shortgame og prøver og krav til golf kørekortet.

Juniorrummet

Juniorrummet er juniorernes eget rum, hvor vi har et antal bagskabe til udstyr osv. Skabene kan lejes gennem sekretatriatet og der oprette venteliste når alle skabene er udlejet. Vogne skal hænges på stativet og sko, tøj, andet udstyr skal være i bagrummet/skabet. Man må ikke opbevare udstyr o.a. hvis ikke man har et bagskab i rummet.

Køller og udstyr og klubbens Golfshop

Hvis du ikke har dit eget udstyr, kan du låne noget til at begynde med, hos træneren. Det er også træneren eller andre i proshoppen, der er bedst til at hjælpe dig med at anskaffe det golfudstyr, som passer bedst til dig og dit spil.

Priser

Priserne for de forskellige medlemskaber i Asserbo Golf Club, er placeret under: Alt om AGC / Klubben / Medlemskaber 

Se Priserne her

Påklædning (Dresscode)

Det er ikke noget krav, at man spiller golf i smart eller dyrt golftøj, men det er vigtigt, at dit sportstøj er rent, pænt og overholder nogle få regler.:

Om sommeren spiller vi i polo-shirts med krave og lange shorts, når vejret tillader det. 

Joggingdragter, stropbluser og små korte shorts er ikke golftøj, når der spilles golf på banen. Det er dog i orden at have joggingdragt på, under fysisk træning. Det er ikke tilladt at have kasket eller hue på i klubhuset eller restaurationen.

Hvis du er i tvivl om påklædningen, er der et opslag juniorrummet, som du kan kigge på og du kan altid spørge træneren eller en fra juniorudvalget til råds.