Sofus vinder DGU Junior Cup landsfinalen

DGU Junior Cup landsfinalen blev spillet i Birkemose Golf Klub den 11. juli 2018 og Sofus Friedrichsen havde kvalificeret sig til finalen, ved at vinde landsdelsfinalen for 13 årige i Skovbo Golf Klub, tidligere på året.

Birkemose Golf Club er en svær bane, som bare er blevet endnu sværere i denne tørke periode, der har været i Danmark de sidste to måneder. Det lod Sofus sig dog ikke slå ud af, men spillede bare efter forholdene, som var ens for alle spillerne der deltog i finalen. Det resulterede i endnu en flot sejr til Sofus og endnu en flot pokal til samlingen. 

Sofus er inde i en rigtig god periode med golfen, hvor han virkelig har opnået mange flotte resultater i sommerperioden. Det er super  fedt for Sofus, at de mange træningstimer bære frugt og de mange flotte resultater kommer i turneringerne - stort tillykke til Sofus!!!!!

Asserbo Wilson Staff Junior Cup 2018

Asserbo Wilson Staff Junior Cup 2018, blevet traditionen tro spillet lige i starten af sommerferien den 9. juli 2018. Vores rigtig gode sponsor, var for 4. år i træk Wilson Staff, der gør det muligt at afvikle Asserbos gamle traditionsrige junior cup rangliste turnering. 70 deltagere gennemførte de to 18 hullers runder, på en noget anderledes bane i Asserbo, end de tidligere år. Da det stort set ikke havde regnet i 2 måneder i Asserbo, har banen muligvis aldrig været mere udtørret, hvor greens ligger som nogle små oaser midt i det helt udtørrede landskab. På trods af den lange periode uden regn, havde Asserbos dygtige greenkeepere formået at få sat en spilbar bane op, der fik ros af flere spillere under omstændighederne. Det var svære betingelser igennem matchen, da bolden ofte sprang tilfældigt på det tørre underlag og samtidig var der en kraftig klassiske vestenvind, som fik godt fat i bolden på hul 3, 8 og specielt hul 16.

29cb7e23 67ea 45a1 a45c 0209e43736ea. SR970300

Wilson staff kom i vanlig stil med flotte præmier til turneringen og derudover var der sat et lækkert golfsæt på højkant, hvis der blev lavet en hole in one på hul 11.

Casper Gottlieb vinder Cobra Puma Junior Cup

Cobra Puma Junior Cup i Hillerød, blev afviklet den 6. juli 2018, der er en populær turnering blandt Asserbos juniorer. Der deltog 8 juniorer i de 3 drengerækker, Ynglinge rækken, U16 rækken og U14 rækken.

Casper Gottlieb fik en flot 1. plads I U16 rækken, der blev spillet over to runder golf, hvor Casper opnåede en score på 73 slag i 1. runde og 75 slag i 2. runde.

Sofus Friedrichsen fik en flot 3. plads I U14 rækken, der blev spillet over en runde golf, hvor Sofus opnåede en score på 76 slag. 

I ynglinge rækken deltog 6 juniorer og de bedste placerede blev Andreas Stendevad på en 7. plads og August Sidal Svendsen på en 15. plads. Derudover deltog Philip Nørgaard, Lucas Skindersø, Casper Clasen og Frederik Rykind Blarke.

Junior sommerlejr 2018

Junior sommerlejren 2018 blev traditionen tro afholdt i Araslöv i Sverige, tæt ved Kristianstad. Sommerlejren har i mange år skiftevis været afholdt i Asserbo og i Sverige. Der deltog 15 friske juniorer og 5 næste lige så friske voksne og alle boede i det store hus der ligger på banen, som vi har boet i mange gange. Araslöv Golf Resort i Sverige er et dejligt stort golfanlæg med to baner og rigtig gode træningsfaciliteter. Banerne er skiftevis skovbane og parkbane, som åbner helt op, hvor vinden rigtig kommer i spil. Der er små hyggelige søer, som kan indeholde mange golfbolde på afveje. Banerne hedder Nord- og Sydbanen, der består af 4 gode golfsløjfer.

YouTube video med Sommerlejr 2018

IMG 5468