AGC Junior vinder JDT 2017

Den sidste afdeling af JDT Junior Distrikt Tour U16, blev spillet i Kokkedal Golfklub den 1. oktober 2017. JDT bliver spillet over 4 afdelinger og de 3 tidligere afdelinger blev spillet i Gilleleje, Fredensborg og Københavns Golfklub. 6 juniordrenge fra Asserbo var med i matchen og det endte med at Asserbo totalt dominerede dagen og snuppede alle 3 pokaler ved præmieoverrækkelsen. Det resulterede i at Casper Clasen og Frederik Rykind Blarke kvalificerede sig til super cup'en i oktober, der skal spilles i Nykøbing Falster GK - Stort tillykke!

Placering Navn Netto Brutto
1 Casper Clasen 69 79
2 Frederik Rykind-Blarke 70 82
3 Gustav Lehrmann 70 84
6 Casper Gottlieb 73 77
15 Philip Nørgaard 76 82
21 Sebastian Gorski 77 82

Venskabsmatch 2017

Den sidste Venskabsmatch af de 3 matcher i 2017, blev afholdt i Asserbo Golf Club den 30. september 2017. De to tidligere matcher der blev afholdt i Mølleåen GK og i Furesø GK, blev vundet samlet af henholdsvis Asserbo og Furesø, så der var lagt op til spænding før den sidste match i AGC. Derudover har Asserbos juniorer vundet Venskabsmatchen samlet de sidste 6 år i træk, så forventningerne var naturligvis sat højt fra start!

Der var næsten fuldt hold fra alle 3 klubber i A- og B-rækken, der er for juniorer fra hcp. 8 til hcp. 54, hvor A-rækken er fra hcp. 8 til 36. Det var et fint golfvejr uden regn, men der var en kraftig vind, der påvirkende spillet i nogen grad, som også kunne ses på scores der var mere moderate end normalt i Venskabsmatchen.

Asserbos juniorer var desværre ikke så godt kørende i den kraftige vind, som de ellers har været de sidste 6 år i Venskabsmatch og måtte se sig slået med en rimelig stor margin af Furesø GK, der vinder Venskabsmatchen samlet for 2017 - tillykke til Furesø!

Det blev dog til nogle pokaler i den individuelle stablefordmatch der også spilles på dagen. I A-rækken fik Gustav Lehrmann en 5. plads og i B-rækken fik Andreas Lerager Jensen en 3-plads og Kasper Verdelin en flot 1.plads - et stort tillykke til de 3 AGC drenge.

Den store Venskabsmatch pokal får så lov til at overvintre i Furesø Golfklub for første gang, men det bliver der lavet om på til næste år, hvor den selvfølgelig skal hjem til Asserbo igen!

Junior klubmesterskab 2017

Juniorklubmesterskabet for drenge og piger blev spillet lørdag og søndag den 23.-24. september 2017, hvor juniorerne spillede 1 x 18 huller begge dage. Der var 9 deltagere i drengerækken, hvor de 6 bedst placerede gik videre til 2. runde om søndagen og så var der 1 deltager i pigerækken.

Efter første runde lagde August og Sebastian F. sig flot i spidsen af turneringen, med hver en runde i 71 slag og der var lagt op til en spændende 2. runde om søndagen. I anden runde kom August rigtig godt fra start og spillede for-9 to under par og var derved 4 slag foran Sebastian F. På bag-9 kom Sebastian F. rigtig flot igen og efter 15. hul var matchen helt lige mellem de to førenden drenge. De næste par huller svingede lidt frem og tilbage og op ad 18. hul er matchen igen lige, hvor August så trak det længest strå med en flot birdie og derved blev juniorklubmester i Asserbo Golf Club 2017 - Stort tillykke til August!

I pigerækken måtte Daniella spille alene og uden nogen modstand, men Daniella spillede to flotte runder golf og blev derved juniorklubmester i Asserbo Golf Club 2017  - Stort tillykke til Daniella!

Pos Spiller - Drengerækken  Til Par  1. R 2. R 
1 August Sidal Svendsen  -1  71 72 
2 Sebastian Friedrichsen  +1  71 74 
3 Sebastian Gorski  +8  77  75
4 Casper Gottlieb  +11  82  73
5 Sofus Friedrichsen  +16  77  83
6 Casper Clasen  +17  76  85
 Pos  Spiller - Pigerække  Til par  1. R  2. R
1 Daniella Rønn Gyoni  +14  80  78

GIRLS ONLY i AGC

Søndag den 17. september lagde AGC hus til et GIRLS ONLY-arrangement med deltagelse af golf-piger i alle aldre fra Ree, Frederikssund og AGC. Nana fra AGC-JA havde taget initiativ til dagen, og hun fik STOR hjælp fra Asserbos dygtige piger: Julie, Daniella, Karen, Bonilla og Patruska (og fotograf Pernille). 15 piger var tilmeldt, og de blev fordelt i grupper, der om formiddagen besøgte de tre stationer: fun golf med clinic-cheferne Julie og Daniella, putning med de skarpe Bonilla og Karen og slim-boden hos slim-bossen Patruska. Efter frokost var der Texas-scramble 9 huller på par-3 banen, hvor det ret hurtigt gjaldt om at vinde, ikke blot at være med! Under skybruddet blev der spist is, som Bonilla havde tabt og måtte gi' (tak for det!) og Julie, Karen og Daniella fortalte meget spændende om deres kæmpe oplevelser (og anstrengelser!) med golf. Nana rundede af med tak for i år - vi gentager succesen næste år! - kage, præmie til det vindende hold og goodie bags til alle piger for sådan en får damer, når de går til arrangementer!

Vi ses næste år!!!    

KM Sport Cup slutspil

KM Sport Cup for juniorer og elitespillere er nu gået ind i slutspilsfasen, der spilles over 3 matcher. Det første slutspilsmatch blev afviklet lørdag den 16. september 2017. Det var til en afveksling tørvejr og en rigtig fint golfvejr for september, som ellers har stået  på regn det meste af måneden. A-rækken og Elite-rækken spillede som normalt slagsspil, mens B-rækken til en afveksling spillede en texas scamble. De fire drenge i B-rækken Maxi, Christian, Dear og Malthe, gik en fantastisk golfrunde og spillede de 18 huller 4 under banens par fra sort tee - super flot!!!

Åben juniordag i AGC

Dansk Golf Union havde i uge 31 på landsplan lanceret "Juniorugen 2017", hvor de danske golfklubber lagde hus til, at børn og unge kunne give sig i lag med golfsporten. AGC var selvfølgelig tilmeldt og havde mandag den 31. juli "åben hus" for alle børn og unge, der var interesseret.

Der mødte 31 op, hvilket var langt over forventning. Under kyndig ledelse af Oliver havde Kristian og den DGU frivillige juniorkonsulent, Pernille, dog god hjælp fra forældre og bedsteforældre, og dagen forløb fantastisk godt. Til en forandring havde vi tilmed også vejret med os - en skøn dag med glade børn, der fik smagt lidt på golfens finesser og finurligheder. Bestemt ikke sidste gang et sådan arrangement foregår!