Junior opstartsmøde 2018

Det årlige junior opstartsmøde blev afholdt den 7. april, i  klubbens hyggelige restaurant hos Tom og Julie. Opstartsmødet markerer at, nu starter sæsonen 2018 og dermed starter juniortræninen også, på de velkendte tirsdage og fredage. Se eventuelt mere om træningen her.

Der var et flot fremmøde af spillere og forældre til opstartsmødet og af hensyn til pladsen i restauranten, blev mødet afholdet af to omgange. Det første møde var for øvede juniorer og turneringspillere og det andet møde var for de nyere og let øvede juniorer, der alle fik noget af den samme information og noget informationen var forskellig, grundet juniorerne er forskellige steder i deres udvikling og alder. 

Træning i 2018

På mødet fortalte Oliver om hvordan træningen bliver afviklet i 2018 og hvordan holdene bliver opdelt. I år bliver der om fredagen reduceret fra 3 hold til 2 hold, hvor hvert hold bliver lidt større end sidste år. Det bliver delt op i grupper med hver sin hjælpetræner og juniorerne skal igennem forskellige stationer under træningen. Der kan f.eks. være en station med teknisk træning hos Oliver, en 2. station med indspilstræning hos en hjælpetræner og en 3. station med putt hos en anden hjælpetræner. Juniorerne skal træne en planlagt tidsperiode ved hver station og derefter roterer junioerne til næste stationen, osv. Træningstiden bliver også forlænget, så et træningspas varer i 1,5 time. Holdene er fordelt og kan ses her.

Asserbo Junior Tour 1

Så fik vi afviklet 1. runde af Asserbo Junior Tour, i temperaturer der ikke lige hører påsken til. Vi fik sendt boldene afsted før tid, da juniorerne gerne ville i gang med golfrunden, for at holde varmen. Der blev spillet flot golf fra alle sider og vi fik sluttet af med en dejlig varm kop chokolade hos Tom og Julie.Vi håber på snarligt forbedret forårsvejr, med sol og varme, så vi kan få åbnet sommergreens og tage rigtig hul på sommersæsonen.

A-Rækken (18 huller  - hcp +8,0-36)

  1. Sebastian Gorski 40p - 71 slag
  2. Casper Gottlieb 39p - 71 slag
  3. Frederik Rykind-Blarke 36p - 77 slag

B-Rækken (7 huller – hcp 37-54)

  1. Sebastian Molin 17p
  2. Sille Meilstrup Nielsen13p
  3. Emma Victoria Hesselbech Gorski 13p

V-Rækken

  1. August Sidal Svendsen 73 slag

Næste afdeling af Asserbo Junior Tour spilles på lørdag den 7. april kl 10:00. - Husk: Der er også opstartsmøde i klubstuen hhv. kl 9:00 og kl 10:00