Åben juniordag i AGC

Dansk Golf Union havde i uge 31 på landsplan lanceret "Juniorugen 2017", hvor de danske golfklubber lagde hus til, at børn og unge kunne give sig i lag med golfsporten. AGC var selvfølgelig tilmeldt og havde mandag den 31. juli "åben hus" for alle børn og unge, der var interesseret.

Der mødte 31 op, hvilket var langt over forventning. Under kyndig ledelse af Oliver havde Kristian og den DGU frivillige juniorkonsulent, Pernille, dog god hjælp fra forældre og bedsteforældre, og dagen forløb fantastisk godt. Til en forandring havde vi tilmed også vejret med os - en skøn dag med glade børn, der fik smagt lidt på golfens finesser og finurligheder. Bestemt ikke sidste gang et sådan arrangement foregår! 

DGU Elite tour i AGC

DGU Elite tour for drenge, afviklede 3. afdeling i Asserbo den 5. og 6. august 2017. Turneringen er for drenge op til 18 år, med et max. handicap på  6 og spilles som en slagspil brutto match. (fra scratch) De to første runder blev spillet lørdag den 5. august og derefter var der et cut, hvor de bedste 36 deltagere gik videre til søndagens finalerunde. 

Asserbo deltog med hele 7 spillere i matchen og alle AGC drengene spillede godt og holdt fanen højt for hjemmeklubben. Cut'et efter 2 runder endte på +13 slag, der blev klaret af Sebastian F, Casper G., August og Sofus. 

Sebastian Friedrichsen gjorde sig særlig flot bemærket, ved at spille de to første runder i banens par og lå derfor på en flot 3. plads, før finale runden gik igang om søndagen. På finale dagen viste Sebastian, at han var den bedste over 3 runders golf, ved at leverer en super flot runde i 71 slag og vandt dermed DGU Elite tour 3 - Tillykke Sebastian!

Se leaderboard for turneringen her

AGC Wilson Staff Junior Cup 2017

AGC Wilson Staff Junior Cup blev afholdt mandag den 10. juli 2017 - AGC's store årlige traditionsrige juniorranglisteturnering, der blev spillet i rækkerne U16, U22 for drenge og U22 for piger. Vores gode sponsor Wilson Staff, kom igen i år med super flotte præmier, i form af bærebags, wedges, putters og bolde, samt en mulighed for at vinde et flot Wilson Staff V6 golfsæt, ved at lave en hole in one på hul 11.

WILSON STAFF LOGO

Der blev dog ikke lavet nogen hole in one på hul 11, men det gjorde der til gengæld på hul 4, der er AGC's længest par 3 hul på ca. 200 meter. Det flotte slag der udløste en meget sjældent hole in one på hul 4, blev slået af Mads Fugl Rasmussen fra Hjortespring Golfklub - tillykke.

Dagen var præget af et meget fint golfvejr, med sol og rimelig lunt omkring 22 grader og næste vindstile. Det var gode betingelser for at lave nogle flotte scores og det endte med at blive relativt tæt i toppen af de 3 rækker. Specielt i U22 pige-rækken var det meget tæt og afgørelsen skulle findes via et omspil. Der var to piger med i omspillet, Sara Skovgaard Bils fra Hillerød og Natacha Husted Høst fra Smørum. Sidstnævnte Natacha trak det længste strå i omspillet og vandt på hul 1 med en par. - tillykke.

I U16 rækken for drenge fik Sebastian Gorski en flot 2. plads og Sebastian Friedrichsen en flot 3. plads. Rækken blev vundet af Jonathan Nielsen fra Scandinavian - tillykke.

U22 rækken for drenge, blev vundet af Sylvester Bizzarro fra Furesø, efterfulgt af Marcus Wochner fra Søllerød og Emil Nielsen fra Helsingør.

AGC's juniorudvalg takker Wilson Staff for det gode sponsorat og ser frem til Asserbo Junior Cup 2018. 

Se alle placeringer og resultater fra turneringen her