Junior afslutning 2017

Junior afslutningen for sæson 2017 blev afholdt den 28. oktober, hvor sommer golfsæsonen traditionen tro afsluttes med med en taxas scramble match og efterfølgende hygge i klubben. Mange juniorer, elitespillere, forældre, bedsteforældre, udvalgsmedlemmer, havde valgt at deltage i matchen, der blev en rigtig god match på trods af den meget kraftige vind. Der blev grinet og snakket en masse imellem alle, de unge og "gamle" og alle hyggede sig med golfen, i bedste AGC-stil. Da alle havde færdigspillet deres golfrunde, var der varm suppe i klubben og præmieoverrækkelse for dagens match og andre aktiviteter.

Placering Texas Scramble Hold
1. plads Sebastian Friedrichsen, Sille Meilstrup Nielsen, Dan Kongsted, Kris
2. plads Oliver Wendt, Magnus Jønson, Maxi Larsson, Sebastian Molin
3. plads Casper Gottlieb, Thomas Gorski, Janne Sidal, Andreas Lerager Jensen

Der blev også uddelt præmier i for Asserbo Minitour og KM Sport Asserbo Junior og elitetour:

Asserbo Mini Tour 1. plads 2. plads 3. plads
A-Rækken Sille Meilstrup Nielsen Christian Photien Kasper Verdelin
B-Rækken Emma Gorski    

 

KM Sport  Junior tour 1. plads 2. plads 3. plads
A-Rækken Casper Clasen Sofus Friedrichsen Frederik Rykind-Blarke
B-Rækken Malthe Kasha Photien  

 

Årets priser Årets slider Årets junior
Juniorer Christian Photien Sebastian Gorski

 

Juniorudvalgsformanden Thomas Gorski afholdte en tale om nogle af de mange aktiviteter og gode resultater, alle AGC's dygtige juniorer havde opnået i sæson 2017. Samtidig fortalte Thomas om opstarten på vintersæsonen, hvor Nana vil stå for nogle aktiviteter for de mindre juniorer og junior vintertour bliver spillet over 6 afdelinger. 

Stefan Johansen havde valgt at  træde ud af juniorudvalget, efter mange gode år, hvor Stefan har været en del af juniortræningen, sommerlejr, matchleder for Asserbo junior og elitetour, og mange andre aktiviteter - en stor tak skal lyde til Stefan!