Junior opstartsmøde 2018

Det årlige junior opstartsmøde blev afholdt den 7. april, i  klubbens hyggelige restaurant hos Tom og Julie. Opstartsmødet markerer at, nu starter sæsonen 2018 og dermed starter juniortræninen også, på de velkendte tirsdage og fredage. Se eventuelt mere om træningen her.

Der var et flot fremmøde af spillere og forældre til opstartsmødet og af hensyn til pladsen i restauranten, blev mødet afholdet af to omgange. Det første møde var for øvede juniorer og turneringspillere og det andet møde var for de nyere og let øvede juniorer, der alle fik noget af den samme information og noget informationen var forskellig, grundet juniorerne er forskellige steder i deres udvikling og alder. 

Træning i 2018

På mødet fortalte Oliver om hvordan træningen bliver afviklet i 2018 og hvordan holdene bliver opdelt. I år bliver der om fredagen reduceret fra 3 hold til 2 hold, hvor hvert hold bliver lidt større end sidste år. Det bliver delt op i grupper med hver sin hjælpetræner og juniorerne skal igennem forskellige stationer under træningen. Der kan f.eks. være en station med teknisk træning hos Oliver, en 2. station med indspilstræning hos en hjælpetræner og en 3. station med putt hos en anden hjælpetræner. Juniorerne skal træne en planlagt tidsperiode ved hver station og derefter roterer junioerne til næste stationen, osv. Træningstiden bliver også forlænget, så et træningspas varer i 1,5 time. Holdene er fordelt og kan ses her.

Aktiviteter i 2018

Thomas kom ind på alle de forskellige tilbud af turneringer og aktiviteter, som året 2018 kan byde på. Der kommer mange sjove aktiviteter i 2018, så som Asserbo Mini Tour på Par 3 banen, Asserbo Junior Tour på den store bane, Par 3 kant, Venskabsmatch, sommercamp og 1-dags camp, og meget mere. Læs mere om aktiviteterne her.  Thomas kom også ind på juniorenes udvikling og hvor vigtigt det er, at der er voksne som vil tage juniorerne med ud og spille på både VVS Kraft Par 3 banen og den store 18 hullers bane. Forældre samt bedsteforældre kan sagtens gå en tur på Par 3 banen med deres barn og få en hyggestund sammen, og samtidig støtte barnet i at komme ud og spille golf og dermed udvikle sig. Det er den eneste måde at blive god til golf, ved at gå ud og træne og spille golf og samtidig have noget socielt sammen med sit barn. 

Husk at holde øje med AGC-JA gruppen på facebook, AGC.DK, og husk at sikre jer at den rigtige email adresse er opdateret under juniorens profil på golfbox.

Asserbo Junior Tour by KM Sport.

Efter mødet havde flere juniorer valgt at spille Asserbo Junior Tour by KM Sport, der er var nået til 2. afdeling. Den store bane har ikke åbnet sommergreens endnu, på grund af det kolde vejr der har været, så der blev spillet til vintergreens. Matchen blev derfor afviklet hurtigt, som den i øvrigt altid gør det, når det er juniorer der spiller. Alle spillere var rundt på de 18 huller på ca. 2,5 time og der var efterfølgende hygge og kakao i restauranten, hvor scorekortet blev tjekket og runden blev evalueret. 

Resultat 1. plads  Point 2. plads  Point 3. plads Point
A-rækken 18 huller Frederiks Rykind-Blarke  38 (75 salg) Casper Gottlieb  35 (74 slag) Lucas Skindersø 34 (76 salg)
B-rækken 9 huller Sille Meilstrup Nielsen  23 Sebastian Molin  23  Emma Gorski 16