JUNIOR NYHEDSBREV nov.

Kære Juniorer,
Da vi går vinteren i møde og i AGC-JA synes, det er vigtigt at holde de mindre bredde-golfere til ilden og vedligeholde venskaber, har vi besluttet at lave 4 x vinter-par-3-kant-samlinger med vores par-3-kant venskabsklubber; Furesø, Frederikssund og Ree. 
Det betyder, at vi holder par-3-kant-turnering første gang i AGC d.13/11 med mødetid kl.9 i klubben. Senest tilmelding til Nana på SMS 29374531 d.7/11-2016 ifht til planlægning. 
I januar vil Frederikssund afholde par-3-kant-samling i form af simulator golf, og i februar og marts vil de to resterende klubber byde ind med et golf arrangement. Datoer bliver meldt ud hen ad vejen på vores hjemmeside og på AGC-JA facebook side. Vær sød at holde øje og meld Jer til hos Nana.
Derudover kan vi også tilbyde vintertræning for juniorerne onsdag den 28.12.16 kl. 12-14, hvor Oliver vil lave en samling for bredden og søndag den 26.2.17 kl. 10-12, hvor Kristian vil gøre det samme.
For elite -og subelitejuniorerne er der ved særskilt tilmelding arrangeret træning i DGA indoor i Kokkedal på udvalgte torsdage, hvor det er Kristian og Thomas, der står for træningen. Derudover starter vi i denne uge op med fysisk træning på Kregme skole onsdage fra kl. 17-18.30. Følg med på AGC-JA facobook for aflysninger etc.
Vi glæder os til at se så mange som muligt af Jer. 
Forza AGC-JA!

JUNIOR NYHEDSBREV oktober 2016

Sikken en sensommer, vi har haft!

Nu kan vi imidlertid godt se hen imod afslutningen på en forrygende sæson 2016, men vi har selvfølgelig fortsat en del aktiviteter:

Træningen fortsætter frem til tirsdag den 11.10. og fredag den 14.10.

På søndag den 2. oktober har vi finalen på KM Sport Cup 2016 for junior og elite. Der er 6 spillere i hver række, der har kvailificeret sig til finalen og der kan stadig ske ændringer i placeringerne! Vi ønsker at festliggøre slutspillet mest muligt, og opfordrer ALLE, der har deltaget i KM i år til at stille op i den sideløbende stableford. Efter spillet vil der være en lækker sandwich til alle og præmieoverrækkelse. Tilmelding i golfbox inden torsdag kl. 18.

Mandag i efterårsferien den 17. oktober spiller vi Ryder Cup mod HGC's juniorafdeling. Vi har hjemmebane, og vi skal bare vinde den pokal tilbage! Tilmelding til Thomas på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

JUNIOR NYHEDSBREV september

Herligt med det skønne sensommervejr! Det betyder jo, at golfsæsonen er langt fra at være færdig.

Tirsdags -og fredagstræning fortsætter frem til fredag den 14. oktober, hvor vi sidste gang for i år træner, hygger og spiser kager...

Den traditionsrige afslutningsscramble bliver søndag den 30. oktober, hvor alle med banetilladelse kan deltage. Eliten, klubbens øvrige udvalgsformænd, vores sponsorer og pårørende (uanset hjemmeklub) er også inviteret. Tilmelding inden længe i golfbox. Vi afslutter med sædvanlig afslutninghygge og præmieoverrækelse i klubhuset.

Søndag den 2. oktober er der finalespil i KM Sport Cup og sideløbende stableford. Det er vigtigt, at så mange som muligt tilmelder sig den sideløbende stableford for at festliggøre matchen og støtte finalespillerne. Efter matchen byder vi på en let anretning hos Tom, og der vil finde præmieoverrækkelse for KM Sport Cup sted. Også præmier til sideløbende stableford. Tilmelding i golfbox senest torsdagen før.

JUNIOR NYHEDSBREV juli-august

Sommerferien er stadig i gang, og vi savner at se flere af Jer i klubben enten til træning tirsdage og fredage eller til selvtræning, spil eller "golf-leg" med vennerne på Par 3-banen og vores træningsområder. Husk: det er også Jeres klub, som I har ret til at færdes i, når blot I opfører Jer som det forventes af os alle.

Af kommende arrangementer skal nævnes at VI AFHOLDER "MINI-CAMP" onsdag den 3. august. Mini-camp'en er for alle, der træner på vores mini -og midi hold om fredagen - uanset hcp-status - man kan altså godt være med selvom, man har fået tilladelse til stor bane eller under hcp. 36. Programmet er: Indskrivning kl. 9.45 (koster kr. 100 at være med), kl. 10.00 træning og short game challenge ved Oliver, kl. 12.00 burgers, kl. ca. 12.45 mini tour på Par-3 banen, kl. 16.00 driving competition fra rød tee 1. hul stor bane og kl. ca. 17 præmieoverrækkelse og tak for i dag. Tilmelding på opslag på juniortavlen. Glæder os til at se Jer allesammen!

Og så kan vi afsløre, at vi har bestilt PANDEKAGEBILEN til at komme og fejre vores indsats med at sælge LILLEBROR lodder fredag den 12. august. Den dag er der ikke ordinær træning, men man er velkommen til at have sit grej med og slå lidt bolde eller putte selv. Der er pandekager fra kl. ca. 16.30 og et par timer frem.