KM Sport Elite- & Junior Rangliste 17 - 18. oktober 2014

DSC07493Den 17. og sidste afdeling af KM Sport Elite & Junior Rangliste turneringen blev spillet lørdag den 18. oktober 2014. Det er sidst på sæsonen og det var kun den helt hårde kerne fra eliten og hos juniorerne, der deltog i matchen, som blev spillet i et fint golfvejr.

Der har været god tilslutning til årets 17 afdelinger af KM Sport Elite & Junior Rangliste turneringen, med 29 deltagere i Elite-rækken, 24 deltagere i A-rækken og 7 deltagere i B-rækken. Thomas og Stefan har styret slagets gang gennem hele sæsonen som matcheledere og de har virkelig gjort et stort og flot stykke arbejde. Der har været lavet online score ved flere matcher og der har været hurtig udsending af startlister og hurtig opdatering af Order of merit. Thomas og Stefan har allerede nogle nye idéer til sæson 2015, med ændrede spilleformer og andre idéer, som de vil løfte sløret for ved sæsonstarten i april til næste år.

En stor tak skal lyde til vores gode nye sponsor KM Sport, der er kommet til i denne sæson og som har sørget for, at der er nogle flotte pokaler til de bedst placerede i de 3 rækker.

Resultat 1. plads 2. plads 3. plads
Elite-rækken Søren Moldow Oliver Wendt Bo Reinholm Jensen
A-rækken Lucas Johansen Sebastian Gorski Andreas Elleholm Kristoffersen

 

KM Sport Elite & Junior Rangliste 11 - 3. aug. 2014

AJT tour 03 08.2014 75Den 11. afdeling af KM Sport Elite & Junior Rangliste 2014, blev spillet den 3. august 2014, med første start kl. 12. Sommerferien er ved at være overstået for de flestes vedkommende og der var igen en rimelig god tilslutning til turneringen med 24 deltagere i elite- og junior rækken. Det var igen en meget varm dag, som der har været en mange af i denne sommer, med 32°C og en høj luftfugtighed. Det påvirkede dog ikke vores dygtige elite- og juniorspillere, der har vænnet sig til varmen i løbet af denne fantastiske sommer og mange spillede bedre end deres personlige handicap.

 I Eliterækken havde Søren Moldow gang i en super runde med 2xEagle, 7xbirdie, 8xpar, 1xbogey,  der kun var 1 slag fra en tangering af Lasse Jensens banerekord – super flot! På 2. og 3. pladsen kom Bo Reinholm Jensen med en flot 69’er og Jens Schiander med en flot 71’er.

I junior A-rækken lavede Sofus Friedrichsen flotte 43 stableford point på 1. pladsen, Philip Nørgaard 40 point med 2xbirdie undervejs og August Sidal Svendsen med 39 point og en flot brutto 80’er.

I junior B-rækken spillede Frederik og Anton fra vores nye 3800m sort tee, og her skal nævnes at Frederik lavede en birdie på hul 8, ved at sænke et putt på ca. 6m.

Næste afdeling af KM Sport Elite & Junior Rangliste turnering i AGC, spilles den søndag den 17. august kl. 12:00 (kom i god tid) – husk at tilmelde inden torsdag kl. 18 i Golfbox på: www.golf.dk

KM Sport Elite- & Junior Rangliste 6 - 22. juni 2014

AJT 22.06.2014 17 

KM Sport Rangliste turnerings 6. afdeling blev afviklet søndag den 22. juni 2014 kl. 12.00. Dansk Meteorologisk Institut havde forudsagt, at det ville blive et fint sommervejr og ingen udsigt til regn. Men det skal man som bekendt ikke altid stole på, for der kom alligevel en del regn i starten af turneringen. Det var der dog ikke nogen der lod sig slå ud af, da det er en del af golf, at være i stand til at spille i regnvejr.

Vi sagde velkommen til Andreas Rydahl i B-Rækken, der spillede 9 huller, med god hjælp fra Christine Kongsted der kunne hjælpe med en super positiv tilgang til spillet, gennem regnvejret på hul 1 til 3. Juniorerne i A-rækken har efterhånden spillet i regn- og blæsevejr mange gange, så det er ikke noget der påvirker deres scores og humør.

 

Resultat 1. plads 2. plads 3. plads
Elite-rækken Søren Moldow Lauritz Fredgaard Oliver Wendt 
A-rækken Philip Nørgaard Lucas Johansen Gustav Lerhmann 
B-rækken Christine Kongsted Andreas Rydahl  

 

Næste afdeling af KM Sport Elite & Junior Rangliste turnering i AGC, spilles den søndag den 6. juli kl. 12:00 (kom i god tid) – husk at tilmelde inden torsdag kl. 18 i Golfbox på: www.golf.dk

KM Sport Elite- & Junior Rangliste 3 - 4. maj 2014

AJT 05.05.2014 1KM Sport Elite- og Junior Rangliste 3 blev afviklet som planlagt den 4. maj 2014 med første start kl. 12.00.  Der var 29 deltagere i dagens turnering, fordelt på Elite- A- og B-Rækken, hvilket er en rigtig god tilslutning for vores egen KM Sport Elite- og Junior Rangliste turnering. Der var i dagens anledning lavet en udvidet live scoring, med resultat opsamling flere steder på banen, som kunne ses i klubhuset og på nettet.

 

 

Resultat 1. plads 2. plads 3. plads
Elite-rækken Joachim Andersen Jackie Larsen Søren Moldow
A-Rækken Sebastian Friedrichsen Mathias Madsen Phillip Pasqualato 
B-Rækken Daniella Rønn Gyoni Christine Kongsted Emilia Prinzler

Næste afdeling af KM Sport Elite & Junior Rangliste turnering i AGC, spilles den søndag den 25. maj kl. 12:00 (kom i god tid) – husk at tilmelde inden torsdag kl. 18 i Golfbox på: www.golf.dk

KM Sport Elite- & Junior Rangliste 14 - 7. september 2014

IMG 5322Den 7. september blev den 14. afdeling af KM Sport Elite- & Junior Rangliste spillet i et fint vejr for årstiden. Til forskel fra den 13. afdeling af turneringen, hvor det væltede ned med regn under 3/4 af matchen. Der bliv igen spillet rigtig flot golf af Eliten og  juniorerne og der blev lavet mange gode scores. Hos Eliten kom Oliver Wendt, Bo Reinholm og Joachim Andersen ind på de første 3 pladser med de flotte scores på henholdsvis 68, 68 og 70 slag. Søren Moldow der fører Order of merit for Eliten, måtte ”helt op på” en 72’er, men undervejs blev det til en fantastisk 2’er på hul 16! Hos juniorerne i A-rækken,  blev de første tre pladser besat af Anna, Gustav og Daniella og Frederik vandt B-rækken, som den eneste der deltog i den række. 

KM Sport Elite- & Junior Rangliste 10 - 27. juli 2014

AJT tour 27.07.2014 68

KM Sport Elite- & Junior Rangliste nummer 10, blev spillet søndag den 27. juli 2014 kl. 12.00. Der havde vejret valgt at vise sig fra en lidt forunderlig side, med både sol, regn og tordenvejr. De forreste 9 huller blev spillet i et udsædvanlig varmt og fugtigt vejr omkring 30°C og høj sol. På bag-9 blev det så regnvejr, som blev efterfulgt af tordenvejr og matchlederen måtte derfor indstille matchen ca. 1 time. Her mødtes alle spillerene i det lille hus på hul 7 og hyggesnakkede lidt og fik det bedste ud af ventetiden. Matchen blev gennemoptaget, da det klarede op og små 6 timer efter første start, var alle kommet tilbage i klubhuset, godt trætte og glade for at have spillet alle 18 huller.

Resultat 1. plads 2 .plads 3. plads
Elite-rækken Jens F. Schiander Jackie Larsen Christian Tvede
A-rækken August Sidal Svendsen Mathias Madsen Sofus Friedrichsen
B-rækken Frederik Rykind-Blarke Antor Myschetzky  

Næste afdeling af KM Sport Elite & Junior Rangliste turnering i AGC, spilles den søndag den 3. august kl. 12:00 (kom i god tid) – husk at tilmelde inden torsdag kl. 18 i Golfbox på: www.golf.dk

KM Sport Elite- & Junior Rangliste 5 - 9. juni 2014

DSC04450

5. afdeling af KM Sport Rangliste turnering blev spillet mandag i Pinsen den 9. juni 2014, fra kl. 8.00 om morgenen. Der deltog 18 juniorer og 15 fra eliten, som må siges at være en god tilslutning til turneringen. Der blev spillet super flot golf af både juniorer og eliten, og det er værd at fremhæve Nicoline Johansen i junior A-Rækken der spillede fantastisk godt, til imponerende 51 stableford point og Victor Sidal i Elite-rækken der ligeledes spillede rigtig godt og lavede en flot 67’er, 5 slag under banens par. Så skal vi sige velkommen hjem til Robert, efter 1 år i USA og velkommen hjem til Lauritz, Stende og Victor, efter 1 år i Ikast, og de deltog alle fire i KM Sport Rangliste turnering.  Vejret var fantastisk i det meste af Pinsen og denne turneringsdag var ingen undtagelse, med fuld sol fra en skyfri himmel og temperaturen var ca. 25°C.

KM Sport Elite- & Junior Rangliste 2 - 21. april 2014


AJT 21.04.2014 42Årets 2. afdeling af KM Sport Elite & Junior Rangliste turnering, blev spillet 2. påskedag fra morgenstunden. Paraplyerne blev der ikke brug for denne gang, for vejret var godt og der blev således også leveret flere gode scores fra spillerne. Der blev brugt live scoring ude på banen således at forældre og andre kunne følge med live via internettet, hvilket der var stor ros til og noget vi forestiller os at fortsætte med.

Resultat 1. plads  2. plads  3. plads  
Elite rækken Rasmus Schultze  Jens F. Schiander Lauritz Fredgaard  
A-Rækken Mathian Madsen Philip Nørgaard Casper Gottlieb  
B-Rækken Daniella Rønn-Gyoni Christine Kongsted Andreas Elleholm Kristoffersen  

Næste afdeling af KM Sport Elite & Junior Rangliste turnering i AGC, spilles den søndag den 4. maj kl. 12:00 (kom i god tid) – husk at tilmelde inden torsdag kl. 18 i Golfbox på: www.golf.dk