KM Sport Elite- & Junior Rangliste 18

KM Sport Elite & Junior Rangliste turneringen nåede til den 18. og sidste afdeling, lørdag den 17. oktober 2015. Golfsæsonen er ved at synge på sidste vers og det er kun lige, at det kan lade sig gøre at starte en turnering kl. 8.00, som er det normale starttidspunkt for turneringen. Vejret var rigtig fint for årstiden, med ca. 10°C, let fugtigt og ikke en vind der rørte sig. 

Alle tre rækker, Elite, A- og B-rækken var godt repræsenteret i matchen og scores var rigtig flotte for årstiden, som betød at der skulle spilles til handicap for at komme i præmierne.

Resultat 1. plads 2. plads 3. plads
Elite-Rækken Jens F. Schiander Oliver Wendt  Niels F. Schiander 
A-Rækken Anna Priess Marius Josiassen Casper Gottlieb
B-Rækken Bianca Rønn Gyoni Mads Vendelbo Jensen  Malthe Perk 

Vores to dygtige matchledere Thomas og Stefan siger tak for en god sommersæson i KM Sport Elite & Junior Rangliste regi og glæder sig til at sætte gang i AGC Vintertour'en, som starter op i november 2015. Præmieoverrækkelsen for den samlede Order of merit, vil være efter den årlige afslutningsmatchen den 25. oktober 2015.

KM Sport Elite- & Junior Rangliste 17

KM Sport Elite- & Junior Rangliste nåede til den 17. afdeling i rækken den 4. oktober 2015, som er den næstsidste match af de 18 afdelinger der spilles i KM Sport Rangliste i 2015. Vejret var fint, men med en del tåge i starten af matchen og greens var meget våde, som gjorde dem meget langsomme, de steder hvor der ikke tidligere havde været afsat fodaftryk. Der var fuldstændig vindstille hele runden, som er noget atypisk i forhold til de mange tidligere runder med kraftig vind.

I A-rækken skal det fremhæves at Sebastian Gorski vandt med 38 point og det var dagen efter han vandt i Greenkeepernes hævn og Sebastian kan se tilbage på en rigtig god weekend med to sejre og et forbedre handicap - tillykke!

Husk at tilmelde til den sidste KM Sport Elite- & Junior Rangliste nummer 18, som spilles den 17. oktober 2015

Resultat 1. plads 2. plads 3. plads
A-Rækken Sebastian Gorski Casper Gottlieb August Sidal Svendsen
B-rækken Mads Vendelbo Jensen Bianca Rønn Gyoni  
Elite-rækken Bo Reinholm Jensen Robert Nørgaard Lauritz Fredgaard 

 

KM Sport Elite- & Junior Rangliste 16

KM Sport Elite & Junior Rangliste turneringen begynder at lakke mod enden, med kun to afdelinger tilbage i sæson 2015. Den 16. afdeling blev spillet lørdag den 12. september 2015 i et perfekt golfvejr for september. 

Husk der er klubmesterskber i næste weekend og den næste KM Sport Rangliste spilles 4. oktober 2015.

Resultat 1. plads 2. plads 3. plads
A-rækken Casper Gottlieb Sebastian Gorski Laurits Nielsen
Elite-rækken Jeppe Andersen Jens F. Schiander Oliver Wendt

KM Sport Elite- & Junior Rangliste 13

KM Sport Elite- & Junior Rangliste 13 blevet spillet den 9. august 2015 i et dejligt golfvejr. Der blev virkelig spillet godt i matchen og der blev scoret lavt på runden af juniorerne og der skulle spilles bedre end handicap for at komme i præmierne. 

Frederik Rykind-Blarke gik en super runde og præsterede flotte 46 stableford point!!!

Resultat 1. plads 2. plads 3. plads
A-rækken Frederik Rykind-Blarke  Sofus Friedrichsen Sebastian Gorski 
B-rækken Mads Jensen    
Elite-rækken Jens F. Schiander Bo Reinholm Jensen  Julie Tvede 

KM Sport Elite- & Junior Rangliste 11 - 26. juli 2015

Den 11. afdeling af KM Sport Elite- & Junior Rangliste turnering blev spillet den 26. juli 2015, i et vejr der mindede mere om et dårligt efterårsvejr, end normalt sommervejr. Efter det havde regnet det meste af natten inden, startede matchen i et meget kraftigt blæsevejr og vinden var af kulingstyrke. Der var tilfældigt vand flere steder på banen og der kom også noget regn under matchen, der kombineret med den meget kraftige vind, gjorde spillebetingelserne virkelig vanskelige for spillerne. Det slog dog ikke vores dygtige spillere ud og alle var i det bedste golf-humør, på trods af de svære betingelser.

Flere juniorer var netop hjemvendt fra ferier i udlandet med dejligt sommervejr og spillede deres første golfrunde efter ferien i et noget koldere vejr end de var vant til, som vi i juli måned kalder.: "Den danske sommer" :-)

KM Sport

 

1. plads

 

2. plads

 

3. plads

A-Rækken Casper Gottlieb Sofus Friedrichsen  Philip Nørgaard 
B-Rækken Mads Jensen  Anton Myschetzky   

KM Sport Elite- & Junior Rangliste 6 - 21. juni 2015

KM Sport Elite & Junior rangliste turnering nåede til 6. afdeling søndag den 21. juni 2015, efter noget tid hvor flere juniorer har spillet andre turneringer. Der deltog 5 elitespillere og 10 juniorspillere i A-Rækken, hvilket ikke er et specielt lavt antal deltagere i forhold til tidligere afdelinger, men der er absolut plads til flere deltagere i begge rækker og specielt i B-rækken som var helt uden deltagelse.

Flere juniorer var rigtig godt spillende og skulle have et nyt og forbedret handicap efter matchen. Specielt skal fremhæves Sebastian Friedrichsen som igen spillede en flot runde og han kom rundt i imponerende 76 slag brutto. Sebastian kom med et sjovt udbrud på 1. tee sted, lige efter han havde sendt sit drive midt ud i anlægget, siger han højt og tydeligt.: "Yes - Fairway!!!" Og det var formentlig det første fairway træf af mange, på den super flotte runde!
Resultat 1. plads 2. plads 3. plads
A-rækken Sebastian Friedrichsen August Sidal Svendsen Lucas Skindersøe
Elite-rækken Jens F. Schiander Peter Fredgaard Bo Reinholm Jensen

KM Sport Elite- & Junior Rangliste 14

Den 14. afdeling af KM Sport Elite & Junior Rangliste blev spillet søndag den  23. august 2015, i et super golfvejr for august måned. 7 elitespillere og 11 juniorer deltog i matchen, hvilket er set bedre i august måned, hvor sommerferien er vel overstået. KM Sport Elite & Junior Rangliste er vores store interne turnering, som tidligere er udsprunget af Asserbo Junior Tour, som vi altid har været meget stolt af i AGC.

Selvom order of merit er ved at have fundet sin form, så opfordre vi alle elite- og juniorspillere til at støtte op om vores egen stolte turnering og deltage så ofte det er muligt. Der gøres et stort stykke arbejde af Juniorudvalget for at turneringen kan afvikles 18 gange i sommersæsonen og vi har en god sponsor i ryggen til turneringen der gør det muligt for os at gennemføre. Så vi opfordre alle der har mulighed for det, til at støtte op om KM Sport Elite & Junior Rangliste, så vi kan fastholde turneringen som den er og alle kan være stolte af den i fremtiden.

KM Sport Elite & Junior Rangliste 12

Så blev det igen sommer i KM Sport Elite & Junior Rangliste turneringen, som var nået til den 12. afdeling den 2. august 2015. Sidste uges efterårsvejr var blevet forvandlet til det bedste sommervejr med sol,  varme og et næsten vindstille vejr – lækkert! Det gode vejr betød at der igen var rigtig flotte scores og matchen blev for juniorerne vundet af Sofus Friedrichsen med flotte 42 stableford point!

På Order of merit i A-rækken har Mathias Madsen skilt sig ud i toppen og med et stykke ned til  Sofus og Philip. I B-rækken har Mads Jensen et solidt forspring til Anton og Andreas.

Det skal også fremhæves at storebror Sebastian Friedrichsen spillede med i Elite-rækken og gik en super flot runde i 73 slag, der rakte til en 2. plads! Dette blev kun overgået af Jens F. Schiander der gik en flot 68’er og snuppede 1. pladsen for 6. gang i årets udgave af KM Sport Rangliste. Jens fører også Order of merit i år med en solid margin til 2. pladsen, så Bo og Søren skal til at skynde sig, hvis de skal følge med!

KM Sport

 

1. plads

 

2. plads

 

3. plads

Elite rækken Jens F. Schiander Sebastian Friedrichsen Søren Moldow
A-rækken Sofus Friedrichsen Laurits Schmidt Nielsen Philip Nørgaard
B-rækken Mads Vendelbo Jensen    

KM Sport Elite- & Junior Rangliste 7 - 27. juni 2015

KM Sport Elite- & Junior Rangliste 7 blev undtagelsesvis spillet lørdag den 27. juni, da generationsmatchen traditionen tro spilles søndag før uge 27. Antallet af deltagere var igen overskueligt, men det skyldes formentlig sommerferien er begyndt for nogen og flere er ud og rejse. Matchen startede med lidt regnvejr, men så viste vejret sig fra sin gode side og gik hen og blev tørt og relativt lunt.

Sofus bemærkede under præmieoverrækkelsen.: "At matchlederen vist nok, havde lidt på afveje fra hul 12", men billederne taler for sig sig selv om det virkelig kan være sandt :-)

Resultat 1. plads 2. plads 3. plads
B-rækken Mads Jensen    
A-rækken Mathias Madsen Sabastian Friedrichsen Lucas Skindersø
Elite-rækken Jens F. Schiander Søren Moldow