Junior sommercamp 2015

Junior sommercamp 2015 løb af stablen den 30. juni til 1. juli, med 3 dage i Asserbo Golf Clubs skønne omgivelser. Juniorerne overnattede i telte og camp'en blev traditionen tro placeret på indspilsområdet bag ved 18. green. 16 friske juniorer deltog i 3 dags camp'en og om onsdagen var der 1 dags camp for yderligere 12 friske juniorer. Der blev spillet rundgolf, norsk stableford, natgolf, shortgame, texas scramble, junioer stableford mesterskaberne, mini tour og driving competition. Vejret var rigtig godt til sommercamp i telte og det blev bare bedre og bedre i løbet af de 3 dage. Hyggen var i højsæde med lækker mad fra Rikkes køkken og der blev lavet bål i lejren med skumfiduser og spist frugt og kage i det store telt.

Der blev spillet en masse sjov golf under sommercamp'en og alle juniorer spillede flot golf i de mange konkurrencer. Det skal dog fremhæves at Christoffer Kongsted lavede en fantastisk Hole in one på hul 11 med backspin tilbage i hullet og Laurits Nielsen vandt stableford mesterskaberne med en super flot golfrunde.
Vi takker alle vores sponsorer for den flotte hjælp, der gjorde det muligt at afholde sommerlejren. KM Sport, AS3, Erik Færgemann A/S, Kurt Brolægger og AGC Proshop.

Junior Sommerlejr 2015

Årets SOMMERCAMP løber af stablen fra mandag den 29. juni til onsdag den 1. juli – Det bliver 3 sjove dage, hvor vi sover i telt i klubben og spiller en masse både skæg og seriøs golf. Der bliver træning med Kristian, konkurrencer og natgolf med lys på fairway og lys rundt om greens. For at være med skal du have grønt kort til stor bane og være i stand til at klare dig selv og kunne sove i telt sammen med et par kammerater, evt. med en med-sovende forælder. Om onsdagen den 1. juli er "Junior Stableford Mesterskaberne" indlagt i sommercamp'en, som er den store finale på sommerlejren, der tidligere har været vundet af mange store personligheder i klubben. Se tidligere vindere her, i Hall of fame - Her. For deltagelse i Stableford Mesterskaberne, kræves hcp. 36 eller mindre.