KM Sport Junior Cup Finale

Den sidste runde af KM Sport Junior Cup blev spillet den 2. oktober 2016, der samtidig var den afsluttende finalerunde for hele turneringen. Efter 13 spillede golfrunder i turneringen i løbet af sommersæsonen skulle den samlede stilling gøres op - hvem havde samlet flest Asserbo dollars på Order of merit? Samtidig med finalerunden for KM Sport Junior Cup blev også spillet en sideløbende stableford runde, så alle elite- og juniorspillere kunne deltage i matchen. I de tre sidste finalerunder var pointsystemet blevet ændret. Det betød, at antallet af tildelte Asserbo dollars, var firedoblet i forhold til de indledende runder. Det var med til at flytte lidt rundt på den samlede stilling lige til den sidste match, og gjorde finaletspillet sjovt og spændende.

KM Sport Junior Cup 11

KM Sport Junior Cup 11 for elite- & Junior spillere, blev afviklet søndag den 4. september 2016. Det var den 3. sidste afdeling af KM Sport Rangliste i år, som også betød at turnering gik ind i slutspillet, hvor antallet af Asserbo dollars øges til det 4-dobbelte og der skal spilles slagspil netto, istedet for Stableford, der var den normale spilleform i juniorrækkerne, de første 10 runder af KM Sport Junior Cup.

Dagens match blev spillet i et fint golfvejr for september måned, på trods af DMI havde regn på programmet hele dagen. Der var mange gode scores i juniorer A-rækken og der skulle igen spilles bedre end handicap, for at komme med i præmierækken.

KM Sport Masters 2016

Den 3. udgave af KM Sport Masters blev spillet lørdag den 20. august 2016  i Asserbo Golf Club. Det er en invitationsturnering for KM Sports forretningsforbindelser og venner, og turneringen blev spillet både på Par 3 banen og på den store bane.      KM Sport

Dagen startede i vanlig stil med morgenmad og derefter blev matchen skudt i gang, som omvendt gunstart på 16.,17.,18 of 1. hul. Kasper og Morten spillede hver for sig, på henholdsvis den store bane og på Par 3 banen, med deres medspillere, som overvejende var AGC medlemmer på den store bane og forhåbentlig kommende AGC medlemmer på Par 3 banen. Der blev spillet en masse flot golf, med mange virkelig flotte scores og ind imellem sneg der sig også en skævert ind, men humøret var generelt godt. For nogen hjalp det på humøret, når vognen med forplejning kom rundt, så blodsukkeret fik et boost og væskebalancen blev stabiliseret.

Dagen blev afsluttet med frokost i klubbens restaurant og præmieoverrækkelse, hvor der var mange flotte præmier på spil. 

KM Sport er en rigtig god sponsor for juniorafdelingen i AGC, og derfor blev matchen afviklet af juniorudvalget, der også står for at afvikle vores egen KM Sport Elite- & Junior Rangliste turnering, der spilles over 13. afdelinger i løbet af golf sæsonen.

KM Sport Cup 8 Elite-/Junior Rangliste

KM Sport Cup 8 Elite-/Junior Rangliste blev afviklet søndag den 31. juli med første start kl. 8.00. Der blev som altid spillet i de 3 rækker, Elite-, A- og B-række, hvor eliten spiller fra Hcp.+9 til 6, A-rækken fra Hcp. 6,1 til 36 og B-rækken fra Hcp. 36,1 til 54.

Der blev generelt spillet rigtig flot golf i matchen og deraf mange flotte scores, men enkelte gjorde det ekstra flot og spillede bedre end eget handicap. I B-rækken spillede Dear rigtig flot med 6 slag bedre end handicap, i A-rækken spillede Frederik og Sebastian henholdsvis 3 og 2 slag bedre end handicap. I Elite rækken fik Jackie en 1. plads med en super flot 69'er, 3 slag under banens par.  

Resultat 1. plads 2. plads 3. plads
Elite - rækken Jackie Larsen Jens F. Schiander Søren Moldow 
A - rækken Frederik Rykind-Blarke Sebastian Gorski  Casper Gottlieb 
B - rækken Dear Kasha Pho Tien Mads V. Jensen  

KM Sport Cup 6

Den 6. udgave af KM Sport Elite- & Junior Rangliste turnering blev spillet søndag den 3. juli 2016 i et fint golfvejr. Der var dog en ret kraftig vind, der gav spillerne lidt vanskelige betingelser og scores var også lidt lavere end normalt. Spilletempoet var rigtig flot og de fleste spillere var rundt i ca. 3,5 time og gik faktisk og ventede en del under hele runden. 

Det skal fremhæves at Malthe spillede rigtig godt i B-rækken, Sofus lavede flotte 40 point i A-rækken og storebror Sebastian fik en fornem 2. plads i Elite-rækken, med sit altid stabile spil. 1. pladsen i elite-rækken gik ikke overraskende til Jens, der altid kan leverer en god runde og en flot lav score, ligegyldig vejr og vind!

Resultat 1. plads 2. plads 3. plads
Elite-rækken Jens F. Schiander Sebastian Friedrichsen Jackie Larsen
A-rækkken Sofus Friedrischsen Casper Gottlieb Casper Clasen
B-rækken Malthe Perk Mads Jensen  

 

KM Sport Cup 3

KM Sport Cup 3 Elite-/Junior Rangliste nåede til 3. afdeling den 15. maj 2016, hvor der både blev spillet om Asserbo Dollars i KM Sport Cup’en og den videre deltagelse i DGU Junior Cup. For at deltage i DGU Junior Cup kvalifikationen, skulle den enkelte junior leverer en bruttoscore på runden, altså spille alle huller færdig med en score. Det var nu ikke noget problem for de fleste juniorer, på trods af at vejret var virkelig dårligt under golfrunden. Der var en meget kraftig vind, samtidig med det både regnede og haglede kraftig under en stor del af runden. Det kunne dog på ingen måde ses på de scores, der blev indrapporteret hos matchleder Thomas Gorski. Der skulle spilles til handicap for at komme i top 7 og for at komme i præmierne, skulle der laves hele 42 stableford point.

Det skal fremhæves for matchen:

AGC’s juniorer spillere imponerende godt i dårligt vejr, når blot de husker at tage deres regnfrakke på.

Sebastian Gorski har nu overhalet sin far, med et lavere handicap og leverede en flot 82’er brutto

Sofus Friedrichsen bliver ved med at imponere, med en superrunde i 78 slag brutto (9 bedre end hcp)

Storebror Sebastian Friedrichsen, lige så imponerende med en 1. plads i Eliterække og en brutto 72’er

Result 1. plads 2. plads 3. plads
A-Rækken Sofus Friedrichsen Frederiks Blarke- Sebastian Gorsko
B-Rækken Mads V. Jensen Malthe Perk  
Elite-Rækken Sebastian Friedrichsen Jens F. Schiander Bo Reinholm Jensen

KM Sport Cup 9 Elite- & Junior Rangliste

KM Sport Cup Elite- & Junior Rangliste var kommet til den 9. afdeling den 7. august 2016 og der er dermed kun den 10. afdeling tilbage, før turneringen går ind i slutspilsfasen, hvor pointsystemet ændres. Se evt. turneringsbetingelserne her

Dagens match var ikke stort anderledes end mange af de andre afdelinger i KM Sport Elite- & Junior Rangliste, da der som altid blev spillet flot golf og vinden kom fra vest.......

Men så er der alligevel et par ting der skal fremhæves fra matchen, hvor udvalgte juniorer skilte sig ud og gjorde det ekstra flot.  I elite-rækken gik August en flot 74'er og fik en velfortjent 3. plads. I junior A-rækken gik Sebastian G. en flot 78'er og fik en suveræn 1. plads med 41 stableford point - tillykke! Casper G. gik en 80'er, en bedre end handicap og med flotte 4 birdies på scorekortet.
Den 10. afdeling af KM Sport Cup spilles den 27. august 2016.
 
Resultat 1. plads 2. plads 3. plads
Elite-Rækken Christian Tvede Jens F. Schiander August Sidal Svendsen
A-rækken Sebastian Gorski Casper Gottlieb Laurits S. Nielsen
B-rækken Mads V. Jensen    

KM Sport Cup 7 Elite-/Junior Rangliste

KM Sport Cup for Elite- og Juniorspillere, var nået til den 7. afdeling den 17. juli 2016 og 23 friske deltagere var ude og spille Asserbos rigtig flotte bane. Efter en lang periode med meget regnvejr, viste vejret sig fra en lidt bedre side, med tørvejr 15°C og en enkelt solstråle på hul 12.

Der blev igen spillet super flot af vores dygtige juniorer og flere spillede bedre end handicap og fik dermed en god placering i turneringen. Der var 4 friske deltagere i B-rækken, Bianca, Dear, Mads og Malthe, som alle spillede rigtig godt. Det skal fremhæves at Dear var med for første gang i turneringen, efter at have fået handicap og han spillede rigtig godt i sin første turnering på den store bane.

I A-rækken var der som før nævnt også rigtig flotte scores, men vi er igen nødt til at fremhæve vidunderbarnet Sofus, der gik en super flot 76’er brutto, der udløste flotte 42 stableford point! Derudover skal vi fremhæve, at vores nye Asserbo spiller Magnus Storm Jønsen, også var med for første gang og han kom godt rundt på dagens golfrunde.

Resultat 1. plads 2. plads 3. plads
Elite-rækken Jackie Larsen Bo Reinholm Jensen Nikolai Jørgensen 
A-rækken Sofus Friedrichsen Marius Josiassen Casper Clasen
B-Rækken Mads Jensen Maltha Perk Kasha Pho Tien (Dear)

KM Sport Cup 4 Elite-/Junior Rangliste

KM Sport Cup 4 Elite-/Junior Rangliste turnering løb af stablen den 5. juni 2016, på en søndag med noget af det bedste golfvejr der endnu har været i denne sæson 2016. Der var 16 deltagere i matchen fordelt på elite- og junior A- og B-rækken, der spillede med i turneringen og det varme vejr, lagde tilsyneladende en dæmper på scores, der ikke var så lave som vi nogen gange ser det i KM Sport Cup.

Samtidig med turnering blevet afviklet, spillede Lasse Jensen på Europa tour'en i Sverige på Nordea Masters og Lasse endte turneringen på en super flot 2. plads og spillede sig samtidig til en billet i The Open - British Open. Stort tillykke til Lasse!!!

Resultat 1. plads 2. plads 3. plads
A-Rækken Casper Gottlieb August Sidal Svendsen Casper Clasen
B-Rækken Mads Jensen    
Elite-Rækken Sebastian Freidrichsen Jens F. Schiander Bo Reinholm Jensen

KM Sport Cup 2

Den 2. anden afdeling af KM Sport Cup Elite & Junior Rangliste turnering blev spillet lørdag den 30. april 2016, med 1. start kl. 8.00. Det var lidt koldt fra morgenstunden, men det blev bedre i løbet af runden og det var generelt et bedre golfvejr and det har været i løbet at foråret. 14 friske deltager var med i matchen og de oplevede banen være i en god stand, selvom greens var lidt medtaget efter vinteren og bolden rullede lidt tilfældigt ind imellem.

Resultat 1. plads 2. plads 3. plads
A-rækken Sebastian Gorski Casper Gottlieb  Philip Nørgaard 
B-rækken  Mads Jensen Malthe Perk