Junior klubmesterskab 2016

Det årlige junior klubmesterskab, blev afviklet lørdag og søndag den 24.-25. september 2016, i en weekend med et helt fantastisk godt vejr for september måned. Der var 12 deltagende juniorer i drengerækken, i første runde om lørdagen og deraf gik de 6 bedste juniorer videre til søndagens finale. Sebastian Friedrichsen havde lagt sig i spidsen af turneringen efter første runde - i 72 slag, med Victor Sidal Svendsen, på 2. pladsen med 76 slag. Victor starter rigtig godt ud i 2. runde og spillede for-9 i flotte 34 slag og frem til 14. hul, er matchen helt lige imellem Sebastian og Victor. Fra hul 15 og frem, trækker Sabastian fra på de sidste huller og vinder junior klubmesterskabet 2016 - Tilllykke Sebastian.

I pigerækken var der ikke så meget spænding om resultatet, da det kun var Daniella Rønn Gyoni der deltog og dermed blev klubmester for piger - tillykke Daniella.

DGU Junior Cup Landsfinale på Midtfyn

Asserbo Golf Club deltog med tre juniorer i DGU Junior Cup landsfinalen i Midtfyns golfklub ved Ringe den 2. august 2016. Sebastian Friedrichsen, Daniella Rønn Gyoni og Casper Gottlieb havde kvalificeret sig ved at være den bedst placerede i deres respektive årgange ved en lokal afdeling af Asserbo junior tour og derefter vinde landsdelsfinalen i Ishøj Golfklub, hvor Sebastian og Daniella vandt rækken for 14 årige og Casper vandt for 13 årige.

Finalen i Midtfyns golf klub blev afviklet over 36 huller i slagspil brutto, hvor vinderne fra alle golfdistrikter i Danmark var repræsenteret. Der blev spillet i drenge- og pige rækker fra 12 år op til 19 år og der var præmier til 1. pladsen og runner up.

Sebastian Friedrichsen vandt fuldstændigt overlegent rækken for 14 årige drenge med to runder i henholdsvis 72 og 71 slag (143 slag samlet), og en under banens par samlet, der var hele 14 slag bedre end 2. pladsen (runner up) - super flot af Sebastian og stort tillykke!

Daniella Rønn Gyoni fik en 3. plads for 14. årige piger, med to runder i 82 og 87 slag (169 slag samlet) og Casper Gottlieb fik en 4. plads for 13 årige drenge med to runder i 85 og 81 slag (166 slag samlet). 

AGC Wilson Staff Junior Cup 2016

AGC Wilson Staff Junior Cup 2016 blev afholdt mandag den 11. juli 2016, som juniorranglisteturnering i rækkerne U14, U16, U19 for drenge og piger. Vores gode sponsor for turneringen Wilson Staff kom med nogle super flotte præmier i de tre årgange i form af flotte bærebags, wedges, putters og bolde. Samtidig havde Wilson Staff stillet et telt op ved putting green med mange forskellig nye modeller af putters.WILSON STAFF LOGO

Dagen startede med et fint vejr uden regn, overskyet og rimelig lunt omkrig 20 grader. I anden runde begyndte det så at regne, der i perioder blev meget kraftig og sammenholdt med en stærk vind, blev spillebetingelserne vanskelige for juniorerne. Banen stod flot, efter ret meget regn i den senere tid, og det var imponerende, at banen kunne tage imod så meget vand og der alligevel kunne spilles golf.

AGC Juniorer dominerer Cobra Puma Cup i Hillerød

Asserbos juniorer dominerede fuldstændig Cobra Puma junior Cup, da Hillerød afviklede deres årlige rangliste turnering den 8. juli 2016. Asserbo havde 3 juniorer med i drenge U14 rækken, 5 juniorer med i drenge U16 rækken, men havde desværre ikke nogen med i Ynglinge rækken, eller nogen af pigerækkerne.

I U14 rækken, der blev afviklet over 18 huller,  vandt Casper Gottlieb i 78 slag brutto, Sofus Friedrichsen fik en 3. plads med 79 slag brutto og Marius Josiassen vandt den bedste nettoscore i 63 slag, 7 slag bedre en handicap – super flot!

I U16 rækken, der blev afviklet over 36 huller, vandt Sebastian Friedrichsen med en samlet score, efter de to runder på 72+65=137 slag, der er 3 under banens par. Bemærk, at Sebastian går en super flot 65’er i anden runde, der er 5 under banens par og er bare en fantastisk flot score af Sebastian!!! Tillykke til alle Asserbos juniorer, der generelt spillede rigtig godt og leverede nogle super flotte scores.

Junior Mads Jensen vinder JDT4

Den 21. maj 2016 blev afviklede Junior distrikt 4, en distriktsturneringen i Københavns Golf Klub for junior E-rækken, der hcp. 37 - 54 og machen spilles over 9 huller.
Der deltog 17 spillere i rækken og der var repræsenteret 12 forskellige golf klubber fra distrikt 4 og fra Asserbo Golf Club deltog Mads Vendelbo Jensen. Mads spillede en super flot golfrunde og en meget glad Mads, fik pokalen for en flot 1. plads! Han lavede 26 point på 9 huller og gik fra hcp. 50 og ned til hcp. 42. - Tillykke Mads!