Junior 1-dags sommercamp

Junior 1-dags sommmercamp'en blev afvikliet onsdag den 3. august 2016 med 20 frisker juniorer, der deltog i dagens arrangement. Dagen startede med golftræning med Oliver og juniorudvalget, der bestod af rundgolf og en shortgame challenge, hvor juniorerne blev testet i deres kortspil omkring putt og chip. Lige før frokosten var der en overraskelse for juniorerne med besøg af en hyggelig ballonmand, der lavede ballonfigurer og fik juniorerne til at forsøge sig ud i at lave en ballon-golfkølle. Til frokost var der byg-selv-burger i restauranten og sodavand og en masse hygge blandt de 20 deltagere, der var fordelt med 9 drenge og 11 piger. Vi er super glade i juniorudvalget for for de mange nye piger, vi har fået i de senere år, da der statistisk inden for golfverdenen kun er en pige, når der er 10 drenge. Så den udvikling, vi ser indenfor tilgangen af piger, er helt fantastisk for Asserbo Golf Club. 

Efter frokost blev der spillet golf på Par 3 banen, der var en afdeling af vores Mini tour, hvor juniorerne var inddelt i 3 rækker og spillede en eller to runder golf på vores 6 hullers bane. Junior 1-dags sommercamp blev afsluttet kl. 16 med en is og fælles hygge.

Junior sommerlejr i Araslöv Sverige

Årets junior sommerlejr blev afholdt i Araslöv golfklub i Sverige, ikke ret langt fra Kristianstad  i Sydøst-Sverige, i perioden 27. juni til 29. juni 2016. Der deltog 15 friske juniorer og 6 voksne på turen til Areslöv og alle boede i en stor fælles hytte, som også har været anvendt på tidligere junior sommerlejre i Sverige. Sommerlejrens aktiviteter var mange og det blev til 3 runder golf på både Syd- og Nordbanen, træning med træner Kristian, aftengolf på Par-3 banen og den store bane og hyggegolf foran hytten. Der blev hygget bravt i hytten om aftenen med spil, hyggesnak, smartphones og EM fodbold i fjernsynet. Turen gik rigtig godt og vi glæder os allerede til den næste sommerlejr, der bliver afholdt i Asserbo i 2017. Det er efter nogle år på denne måde, blevet en tradition at Sommerlejren skiftevis afholdes i Asserbo og Araslöv i Sverige, i den første uge af juniorernes sommerferie. (Se nogle billeder fra turen på YouTube)