KM Sport Cup slutspil

KM Sport Cup for juniorer og elitespillere er nu gået ind i slutspilsfasen, der spilles over 3 matcher. Det første slutspilsmatch blev afviklet lørdag den 16. september 2017. Det var til en afveksling tørvejr og en rigtig fint golfvejr for september, som ellers har stået  på regn det meste af måneden. A-rækken og Elite-rækken spillede som normalt slagsspil, mens B-rækken til en afveksling spillede en texas scamble. De fire drenge i B-rækken Maxi, Christian, Dear og Malthe, gik en fantastisk golfrunde og spillede de 18 huller 4 under banens par fra sort tee - super flot!!!

AGC Wilson Staff Junior Cup 2017

AGC Wilson Staff Junior Cup blev afholdt mandag den 10. juli 2017 - AGC's store årlige traditionsrige juniorranglisteturnering, der blev spillet i rækkerne U16, U22 for drenge og U22 for piger. Vores gode sponsor Wilson Staff, kom igen i år med super flotte præmier, i form af bærebags, wedges, putters og bolde, samt en mulighed for at vinde et flot Wilson Staff V6 golfsæt, ved at lave en hole in one på hul 11.

WILSON STAFF LOGO

Der blev dog ikke lavet nogen hole in one på hul 11, men det gjorde der til gengæld på hul 4, der er AGC's længest par 3 hul på ca. 200 meter. Det flotte slag der udløste en meget sjældent hole in one på hul 4, blev slået af Mads Fugl Rasmussen fra Hjortespring Golfklub - tillykke.

Dagen var præget af et meget fint golfvejr, med sol og rimelig lunt omkring 22 grader og næste vindstile. Det var gode betingelser for at lave nogle flotte scores og det endte med at blive relativt tæt i toppen af de 3 rækker. Specielt i U22 pige-rækken var det meget tæt og afgørelsen skulle findes via et omspil. Der var to piger med i omspillet, Sara Skovgaard Bils fra Hillerød og Natacha Husted Høst fra Smørum. Sidstnævnte Natacha trak det længste strå i omspillet og vandt på hul 1 med en par. - tillykke.

I U16 rækken for drenge fik Sebastian Gorski en flot 2. plads og Sebastian Friedrichsen en flot 3. plads. Rækken blev vundet af Jonathan Nielsen fra Scandinavian - tillykke.

U22 rækken for drenge, blev vundet af Sylvester Bizzarro fra Furesø, efterfulgt af Marcus Wochner fra Søllerød og Emil Nielsen fra Helsingør.

AGC's juniorudvalg takker Wilson Staff for det gode sponsorat og ser frem til Asserbo Junior Cup 2018. 

Se alle placeringer og resultater fra turneringen her

KM Sport Cup 2 - Elite- & Junior tour

KM Sport Cup forsætter ufortrødent over hele sommersæsonen med 13 afdelinger af Elite- og junior tour. Søndag den 17. april 2017 blev den anden afdeling spillet, med 21  friske deltagere, i de forskellige rækker. Der blev talt en del om Lasse Jensens flotte resultat i Marokko, som er det helt store idol, blandt juniorerne i klubben. Der blev også talt om at Karen Fredgaard deltog i matchen og endte med at vinde i elite-rækken. Der var flere af juniordrengene der bemærkekede, det var fedt at Karen var med i matchen! Der var indlagt en kvalifikation i matchen, hvor den bedste junior i hver årgang kunne kvalificere sig til DGU's landsdelsfinale i Brøndby.

Se eventuelt nogle billeder fra matchen

KM Sport Cup 1

KM Sport Cup - Asserbo Junior Tour startede op efter en lang vinterpause søndag den 9. april 2017. Det er stadig tidligt i april måned og det var en kold morgen, da der blev slået ud kl. 8.00 fra 1. tee. Tidligt på sæsonen, betyder også at bolden kan komme til at ligge med et dårligt lie uden græs og greens er relativt ujævne og hullede, hvor hastigheden og retningsstabiliteten er derefter. Men det er som bekendt vilkårene, der er ens for alle og det bliver sædvanligvis bedre lidt senere på sæsonen.

KM Sport Cup har hen over vinteren, gennemgået nogle tilpasninger og der er blandt andet opstået en C-række for juniorer i handicap 37 til 54. Det betyder at handicap grænserne i A- og B-rækken også er ændret. Der var en rigtig god forældreopbakning til de nyere juniorer i turneringen i C-rækken, der gik med 9 huller og så juniorerne spille turneringen.
Det vil sige der nu er følgende rækker:
A-rækken (hcp. 6,1 – 26,4), spiller 18 hullers slagspil, med fuld handicap. 
B-rækken (hcp. 26,5 – 36,0), spiller 18 hullers stableford, med fuld handicap. 
C-rækken (hcp. 37 – 54), spiller 9 hullers stableford, med fuld handicap, fra Rød el. Sort Tee uanset køn. 
E-rækken (hcp. +8,0 – 6,0), spiller 18 hullers slagspil, uden handicap. 
Samtidig spilles der Asserbo junior tour på tværs af alle fire, der afvikles som en stableford turnering. Her spilles der om det gamle juniorfad, der tidligere blev uddelt til vinderen i A-rækken.
Resultat 1. plads 2. plads 3. plads
A-Rækken  Magnus Jønson Laurits Nielsen Casper Gottlieb 
B-Rækken  Mads Jensen Malthe Perk   
C-Rækken  Bianca Gyoni Sille Nielsen Mikkel  Sjøgaard 
E-Rækken  Oliver Wendt Jackie Larsen  Magnus Petersen 

Den næste KM Sport Cup spilles den 17. april 2017 - tilmelding i Golfbox