KM Sport Cup 2 - Elite- & Junior tour

KM Sport Cup forsætter ufortrødent over hele sommersæsonen med 13 afdelinger af Elite- og junior tour. Søndag den 17. april 2017 blev den anden afdeling spillet, med 21  friske deltagere, i de forskellige rækker. Der blev talt en del om Lasse Jensens flotte resultat i Marokko, som er det helt store idol, blandt juniorerne i klubben. Der blev også talt om at Karen Fredgaard deltog i matchen og endte med at vinde i elite-rækken. Der var flere af juniordrengene der bemærkekede, det var fedt at Karen var med i matchen! Der var indlagt en kvalifikation i matchen, hvor den bedste junior i hver årgang kunne kvalificere sig til DGU's landsdelsfinale i Brøndby.

Se eventuelt nogle billeder fra matchen

KM Sport Cup 1

KM Sport Cup - Asserbo Junior Tour startede op efter en lang vinterpause søndag den 9. april 2017. Det er stadig tidligt i april måned og det var en kold morgen, da der blev slået ud kl. 8.00 fra 1. tee. Tidligt på sæsonen, betyder også at bolden kan komme til at ligge med et dårligt lie uden græs og greens er relativt ujævne og hullede, hvor hastigheden og retningsstabiliteten er derefter. Men det er som bekendt vilkårene, der er ens for alle og det bliver sædvanligvis bedre lidt senere på sæsonen.

KM Sport Cup har hen over vinteren, gennemgået nogle tilpasninger og der er blandt andet opstået en C-række for juniorer i handicap 37 til 54. Det betyder at handicap grænserne i A- og B-rækken også er ændret. Der var en rigtig god forældreopbakning til de nyere juniorer i turneringen i C-rækken, der gik med 9 huller og så juniorerne spille turneringen.
Det vil sige der nu er følgende rækker:
A-rækken (hcp. 6,1 – 26,4), spiller 18 hullers slagspil, med fuld handicap. 
B-rækken (hcp. 26,5 – 36,0), spiller 18 hullers stableford, med fuld handicap. 
C-rækken (hcp. 37 – 54), spiller 9 hullers stableford, med fuld handicap, fra Rød el. Sort Tee uanset køn. 
E-rækken (hcp. +8,0 – 6,0), spiller 18 hullers slagspil, uden handicap. 
Samtidig spilles der Asserbo junior tour på tværs af alle fire, der afvikles som en stableford turnering. Her spilles der om det gamle juniorfad, der tidligere blev uddelt til vinderen i A-rækken.
Resultat 1. plads 2. plads 3. plads
A-Rækken  Magnus Jønson Laurits Nielsen Casper Gottlieb 
B-Rækken  Mads Jensen Malthe Perk   
C-Rækken  Bianca Gyoni Sille Nielsen Mikkel  Sjøgaard 
E-Rækken  Oliver Wendt Jackie Larsen  Magnus Petersen 

Den næste KM Sport Cup spilles den 17. april 2017 - tilmelding i Golfbox