DGU Junior Holdturnering U16A mod Dragør og Helsingør

AGC's ene hold i DGU junior holdturnering U16A rækken, har spillet deres 2. og 3. match med to dages mellemrum. Casper G., Sebastian G. og Sofus spillede søndag den 7. maj en match mod Dragør i AGC og allerede tirsdag den 9. maj en match mod Helsingør på deres hjemmebane. Drengene vandt begge matcher 6-0 og de har derved fået en rigtig god start i turneringen. Se nogle billeder fra de to matcher.  

AGC's andet hold i DGU junior holdturnering der også spiller i U16A rækken, er også kommet godt fra start i turneringen. Sebastian F., August og Lucas S. vandt deres første match mod Søllerød på hjemmebane i Asserbo. 

DGU Junior holdturnering Københavns golfklub 2017

DGU Junior holdturnering blev slået igang den 27. april 2017, for Asserbos ene hold i U16A rækken, der er for juniorer under 16 år og under handicap 11,5. Asserbo stiller med flere hold i DGU Junior holdturnering, i U16A+B+C rækken og i U14 rækken.

Matchen blev spillet i Københavns golfklub, der er Danmarks ældste golfklub, placeret i Dyrehaven tæt ved eremitageslottet. Holdet består af Daniella, Sofus, Sebastian G. og Casper G. og der skal stilles 3 juniorer i hver match og her var det de tre drenge der repræsenterede AGC. Casper spillede godt og havde en meget tæt match mod sin modstander og den gik helt til 18. hul, hvor matchen blev delt. Sebastian var virkelig kørerde i sin match og kommer hurtig op i matchen og øgede bare forspringet hele vejen til 12. hul, hvor han overlegent vandt 7/6. Sofus havde en tæt match frem til 13. hul, men derefter viste Sofus hvem der var den bedste og lukkede matchen på 16. hul 3/2. Det vil sige AGC vandt matchen 5-1 og fik en god start i DGU Junior holdturnering.