AGC Junior vinder JDT 2017

Den sidste afdeling af JDT Junior Distrikt Tour U16, blev spillet i Kokkedal Golfklub den 1. oktober 2017. JDT bliver spillet over 4 afdelinger og de 3 tidligere afdelinger blev spillet i Gilleleje, Fredensborg og Københavns Golfklub. 6 juniordrenge fra Asserbo var med i matchen og det endte med at Asserbo totalt dominerede dagen og snuppede alle 3 pokaler ved præmieoverrækkelsen. Det resulterede i at Casper Clasen og Frederik Rykind Blarke kvalificerede sig til super cup'en i oktober, der skal spilles i Nykøbing Falster GK - Stort tillykke!

Placering Navn Netto Brutto
1 Casper Clasen 69 79
2 Frederik Rykind-Blarke 70 82
3 Gustav Lehrmann 70 84
6 Casper Gottlieb 73 77
15 Philip Nørgaard 76 82
21 Sebastian Gorski 77 82

Sofus vinder landsfinale

Tre AGC-JA elitejuniorer havde kvalificeret sig til DGU junior Cup Landsfinale, der spilledes på Blommenslyst Golfbane den 28. juni 2017:

Casper Gottlieb i U-14 drenge-rækken, hvor det blev til en 3. plads i scoren 78-81, Daniella Rønn Gyoni i U-15 pige-rækken, hvor det blev til en fin 2. plads i den flotte score 74-77 og endelig Sofus Friedrichsen i U-12 drenge-rækken, hvor Sofus gik en flot 77'er, der var dagens suveræne vinderscore i den række.

STORT tillykke til Sofus!

3x Guld og 1x Bronze til AGC juniorer

6 juniorer fra AGC havde kvalificeret sig til DGU Landsdelsfinale i Brøndby den 3. juni 2017, ved at være den bedst spillende i deres årgang i en af runderne i KM Sport Rangliste turnering.

De kvalificerede var:

Laurits Schmidt Nielsen årgang 2001 

Frederik Rykind Blarke årgang 2002

Daniella Rønn Gyoni årgang 2002

Casper Gottlieb årgang 2003

Magnus Storm Jønson 2004

Sofus Friedrichsen 2005

Turneringen blev spillet som en slagspil brutto match over 18 huller i Brøndby Golfklub, der er en relativt flad og enkel bane sammenlignet med Asserbo. Vores dygtige juniorer klarede sig rigtig flot og præsterede 3 guldmedaljer og en bronzemedalje.  Vinderen i hver årgang går videre til Landsfinalen der spilles i Blommeslyst på fyn den 28. juni 2017.

 Alle vores juniorer klarede sig godt i turneringen og 4 juniorer kom i præmierne i hver deres årgang. Sofus vandt sin årgang i 78 slag, Casper vandt sin årgang i 73 slag, Daniella vandt sin årgang i 76 slag og Laurits fik en flot 3. plads i sin årgang i 85 slag.

DGU Junior Holdturnering U16A mod Dragør og Helsingør

AGC's ene hold i DGU junior holdturnering U16A rækken, har spillet deres 2. og 3. match med to dages mellemrum. Casper G., Sebastian G. og Sofus spillede søndag den 7. maj en match mod Dragør i AGC og allerede tirsdag den 9. maj en match mod Helsingør på deres hjemmebane. Drengene vandt begge matcher 6-0 og de har derved fået en rigtig god start i turneringen. Se nogle billeder fra de to matcher.  

AGC's andet hold i DGU junior holdturnering der også spiller i U16A rækken, er også kommet godt fra start i turneringen. Sebastian F., August og Lucas S. vandt deres første match mod Søllerød på hjemmebane i Asserbo. 

JDT 4 - Junior Distrikt Tour Gilleleje

JDT - Junior Distrikt Tour for U16-rækken i Distrikt 4, startede ud med første runde i Gilleleje den 30. april 2017. Endelig havde solen valgt at kigge frem og på trods af der var en frisk vind på banen, var det et dejligt golfvejr for sæsonen. JDT spilles over fire runder, som slagspil netto og der er præmier for dagens match og samtidig er der en samlet order of merit for alle fire runder. De 8 højest placerede spillere på den samlede order of merit, kvalificere sig til super cup'en, der er en Ryder Cup lignende turneringen, der spilles mod de bedste fra Distrikt 5. 

Asserbo Golf Club havde 7 juniorer med i matchen, som var Frederik, Philip, Casper C., Gustav L., Sebastian G., Lucas S., Casper G., ud af de i alt 65 juniorer der spillede med i matchen. Sidste års samlede vinder af JDT D4, Frederik Rykind-Blarke spillede igen godt i 84 slag og opnåede en flot 4. plads i matchen. Casper Clasen fik en flot 7. plads i 86 slag. Casper Gottlieb fik en 8. plads i matchen og gik dagens bedste bruttoscore i 78 slag. 

DGU Junior holdturnering Københavns golfklub 2017

DGU Junior holdturnering blev slået igang den 27. april 2017, for Asserbos ene hold i U16A rækken, der er for juniorer under 16 år og under handicap 11,5. Asserbo stiller med flere hold i DGU Junior holdturnering, i U16A+B+C rækken og i U14 rækken.

Matchen blev spillet i Københavns golfklub, der er Danmarks ældste golfklub, placeret i Dyrehaven tæt ved eremitageslottet. Holdet består af Daniella, Sofus, Sebastian G. og Casper G. og der skal stilles 3 juniorer i hver match og her var det de tre drenge der repræsenterede AGC. Casper spillede godt og havde en meget tæt match mod sin modstander og den gik helt til 18. hul, hvor matchen blev delt. Sebastian var virkelig kørerde i sin match og kommer hurtig op i matchen og øgede bare forspringet hele vejen til 12. hul, hvor han overlegent vandt 7/6. Sofus havde en tæt match frem til 13. hul, men derefter viste Sofus hvem der var den bedste og lukkede matchen på 16. hul 3/2. Det vil sige AGC vandt matchen 5-1 og fik en god start i DGU Junior holdturnering.

DJGA Greve Junior open 2017

Den 23. april 2017 blev DJGA Greve Junior open 2017 spillet, der er en rangliste turnering for de øvede juniorer. Rangliste turneringen blev spillet som en slagspil brutto match, over 2 x 18 hullers runder. Vejret var koldt og meget blæsende, hvor vinden var omkring 10-12 meter pr. sek, der gjorde  betingelserne rigitig svære for vores juniorer. Greve golfklub er en helt åben bane, der er meget flad, sammenlignet med Asserbo. Det gjorde at vinden virkelig var i spil på alle slag og bolden havde svært ved at ligge stille på green. 6 juniorer fra Asserbo havde valgt at spille med i turneringen, som var Philip N., Lucas S., Sofus F., Sebastian F., August S. og Casper G. Alle 6 juniorer spillede godt i turneringen og Sebastian Freidrichsen gjorde det særlig godt, ved at vinde U16 rækken med to runder i 72 og 69 slag.  Det var fantastisk flot spillet af Sebastian, under de ret svære betingelser med den meget kraftige vind. Stort tillykke til Sebastian!