GIRLS ONLY i AGC

Søndag den 17. september lagde AGC hus til et GIRLS ONLY-arrangement med deltagelse af golf-piger i alle aldre fra Ree, Frederikssund og AGC. Nana fra AGC-JA havde taget initiativ til dagen, og hun fik STOR hjælp fra Asserbos dygtige piger: Julie, Daniella, Karen, Bonilla og Patruska (og fotograf Pernille). 15 piger var tilmeldt, og de blev fordelt i grupper, der om formiddagen besøgte de tre stationer: fun golf med clinic-cheferne Julie og Daniella, putning med de skarpe Bonilla og Karen og slim-boden hos slim-bossen Patruska. Efter frokost var der Texas-scramble 9 huller på par-3 banen, hvor det ret hurtigt gjaldt om at vinde, ikke blot at være med! Under skybruddet blev der spist is, som Bonilla havde tabt og måtte gi' (tak for det!) og Julie, Karen og Daniella fortalte meget spændende om deres kæmpe oplevelser (og anstrengelser!) med golf. Nana rundede af med tak for i år - vi gentager succesen næste år! - kage, præmie til det vindende hold og goodie bags til alle piger for sådan en får damer, når de går til arrangementer!

Vi ses næste år!!!    

Åben juniordag i AGC

Dansk Golf Union havde i uge 31 på landsplan lanceret "Juniorugen 2017", hvor de danske golfklubber lagde hus til, at børn og unge kunne give sig i lag med golfsporten. AGC var selvfølgelig tilmeldt og havde mandag den 31. juli "åben hus" for alle børn og unge, der var interesseret.

Der mødte 31 op, hvilket var langt over forventning. Under kyndig ledelse af Oliver havde Kristian og den DGU frivillige juniorkonsulent, Pernille, dog god hjælp fra forældre og bedsteforældre, og dagen forløb fantastisk godt. Til en forandring havde vi tilmed også vejret med os - en skøn dag med glade børn, der fik smagt lidt på golfens finesser og finurligheder. Bestemt ikke sidste gang et sådan arrangement foregår! 

Lillebrorlodsalg 2017

Lillebrorlodsalget er slut for i år.

Juniorafdelingen vil gerne takke alle de AGC'er som har købt lodder hos os så vi kan hjælpe Børnehjælpsdagen med at hjælpe og styrke anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Vi har i år solgt 1.268 lodder og har i den forbindelse sendt et dejligt beløb på over 15.000 til Børnehjælpsdagen.

AGC-JA (JA står for Juniorakademi) har en længere historie med salg af lillebrorloderne, hvilket oplevelsesmæssigt toppede med et besøg af H.K.H. Kronrpinsesse Mary som udtrygte stor begejstring over Juniorernes arbejde. I 2016 lavede vi rekord omsætning med 2.100 lodder som bragte os op på en omsætning på over 40.000 kr.

Hvert år kårer vi årets sælger som er den junior som har solgt flest lodder/plader og i år er top 3 stillingen således:

 

Pos. Sælger Antal
1 Emma Gorski 210
2 Tom (Rest) 90
T3 Fam. Ravn 60
T3 Lasse Jensen 60
T3 Mads Vendelbo 60