Aktuel aktivitetsoversigt

Klik på billedet af kalenderen nedenunder, så vil der starte et download af en pdf fil du kan printe.

Klik på billedet for at hente den seneste udgave af Aktivitetsoversigten som PDF

 

Junior aktivitetsbeskrivelser intern

Junior aktivitetsbeskrivelser intern, beskriver de aktiviteter der er arrangeret af Asserbo Golf Clubs juniorudvalg, både i klubben og udenfor klubben
 

Asserbo Mini Tour: Vores egen ranglisteturnering på Par-3 banen, for de nyeste junior golf spillere, hvor der i spilles flere afdelinger henover hele sæsonen – typisk i forbindelse med fællestræningen om fredagen. Man samler ”Asserbo-dollars” fra gang til gang, men man kan sagtens kun være med i en enkelt match. Det er en oplagt mulighed for alle nyere juniorer, for at prøve at spille en turnering, hvor der ikke er krav til golf færdigheder og regelkendskab. Der vil være voksne hjælpere, der tager sig af alle juniorer der deltager.

KM SPORT Cup: Vores egen ranglisteturnering, hvor vi spiller om ranglistepoint, der kører over hele sæsonen og alle matcher er tællende. Det er en god mulighed for at regulere sit hcp. løbende og holde sig skarp til konkurrence golf. Der spilles i E-, A-, B-række, over 18 huller og en C-Række over 9 huller. Der afvikles ca. 10 afdelinger i løbet af sæsonen, men man kan sagtens spille med i enkelte afdelinger, og alligevel få en rigtig god og udbytterig oplevelse ud af det. For de bedre spillere er det en vigtig turnering da den kan bruges til udvælgelse af deltagelser i andre turneringer.

Junior aktivitetsbeskrivelser ekstern

Junior aktivitetsbeskrivelser ekstern, beskriver de aktiviteter der arrangeres af andre, uden for klubben med hjælp fra AGCs juniorudvalg. Arrangementerne kan f.eks. være arrangeret af DGU og kan foregå både i klubben og i andre golf klubber

AON Juniorholdturnering: Dansk Golf Unions holdturnering, hvor 3 juniorer (+reserve) udtages til at spille på enten et A eller B-hold i en hulspilsmatch mod 3-4 andre hold. Der spilles ude og hjemme, og matchen henvender sig typisk til de dygtigere juniorer, der aspirerer til på et senere tidspunkt at deltage på klubbernes elitehold i Danmarksturneringen. 

Junior Distrikt 4 Mini tour:  AGC tilhører Junior Distrikt 4 i Danmark, som består af klubber i Nordsjælland. For spillere, der endnu ikke er nået så langt med sin golf, at man kan spille på et hold i DGU-sammenhæng, jf. ovenfor, kan man deltage på et Minihold, hvor der spilles på et hold, der består af 3 spillere og gerne en reserve, der spiller hulspilsmatch over 9 eller 18 huller (afhængig af hcp.) ude og hjemme mod de andre klubber, man er i pulje med. Mini tour henvender sig til juniorer med handicap mellem 26,5 og 54 og alderen 10 til 15 år. Der spilles i 3 rækker, Elite, U22 og U16, der er underinddelt i handicap niveau fra 0 til 26,5.