Nyt fra Introudvalget

Kære Alle. 
Så er foråret kommet og vi skal på græs igen. 
Søndag d. 22.4.18 er det GOLFENS DAG. Vi afholder derfor vores 1. Åbent Hus arrangement. Kl 9.30 vil vi fra Introudvalget stå parat og modtage alle jeres venner som endnu ikke spiller golf.
Vi har endvidere åbent hus d. 20. maj - 3. juni - 24. juni og 15. juli i 2018 (Se venligst mere info under ”Nyt medlem” ”Åbent hus”)

Vi holder Åbent Hus igen i 2019

Mandag d. 23.4 opstarter MandagsGolf. Vi mødes senest kl 17.30 og spiller herefter enten på par 3 banen eller for-9, fra sort tee. Igen i år vil der være ”Underholdning” flere mandage, så hold gerne øje med opslag i Porten. 

Sidste MandagsGolf er midt september 2018 og vi starter op igen midt april 2019

I år er tilmelding til MandagsGolf på opslag i Porten og prisen er fortsat kun 30 kr.  Alle med handicap 36 og derover kan deltage Jeg glæder mig til at se nye og "gamle" golfere.

Mange glade hilsner Introudvalget og ambassadører Charlotte Malling

Ambassadørerne kontra nybegynderne

Den 10.9.2017 udfordrede ambassadørerne nybegynderne. En match, som startede i 2016 med så stor succes, at den skulle gentages i år.
Der mødte 11 ambassadører og 17 nybegyndere frem med dejligt gå på mod. Der blev spillet slagspil med fuldt handikap på for 9 efter stabelford point systemet. Stillingen blev 163 point til nybegynderne mod 143 til ambassadørerne. Så nybegynderne vandt håneretten.

MEN det kan jo også omregnes som et snit. Snittet for nybegynderne blev 9.03 point og for ambassadørerne 14,8 point - nååå tag den.

Ok vi ambassadører erkender vores nederlag og rigtig godt gået af nybegynderne. De må have haft nogle gode ambassadører ?


Aftenen sluttede med en fin orientering om klubber i klubben ved Signe, som er formand for dameklubben og Ib, som er formand for oldtimers, +36 samt turneringsleder. Det var et meget orienterende og fint oplæg.

Formanden Thomas Tingleff for begynderudvalget orienterede om vinter match, som vil starte sidste søndag i september. Der vil blive meldt mere ud om tidspunkt, men starten bliver om formiddagen."

Klub mesterskab for begyndere

I forbindelse med det almindelige Klub mesterskab (alders opdelt) lørdag den 23. og søndag den 24. september, er der en særlig række for begyndere - Duffers. Her kan spillere med 37+ handikap deltage. Denne række spilles søndag, pris dkk 50, som betales online med dankort.

 

Tilmelding via golf boks. Se evt. her for hvordan du tilmelder dig en klub turnering:

 

 

Klub mesterskab for begyndere

I forbindelse med det almindelige Klub mesterskab (alders opdelt) lørdag den 23. og søndag den 24. september, er der en særlig række for begyndere - Duffers. Her kan spillere med 37+ handikap deltage. Denne række spillles søndag, pris dkk 50, som betales online med dankort.

 

Tilmelding via golf boks. Se evt. her for hvordan du tilmelder dig en klub turnering:

 

 

Ambassadører mod Nybegyndere

Mandag den 11. september vil vi have en lille turnering (stableford) på for-9, da denne dag er den næstsidste mandags golf for i år

Besøg på Greenkeepergården - en mandags golf aktivitet

Mandag d. 28/8-2017 var begynderne inviteret på greenkeepergården efter mandagsgolfen. Vi var heldige med vejret og efter golf på par3-banen og 6 huller på forni mødtes vi på gården til "dagens ret" grillpølser med tilbehør og en tår at drikke. Nogle af golfspillerne havde aldrig været på stor bane og blev præsenteret for udsigten fra herrernes tee-sted på hul 15. Banen viste sig for sin pæneste side og nogle blev endda sat i "glas og ramme". Efter traktementet, (man bliver godt sulten af al den golf) var der visning af maskinparken. 

Tak til greenkeeperne for jeres gæstfrihed.  

Begynderudvalget

Sidste mandags golf for i år

Vi spiller mandags golf for sidste gang mandag den 18. september, da vi så ikke længere kan se.

 

 

Pro's golfliv og oplevelser - en mandags golf aktivitet

Mandag den 14. august kommer John Nielsen og fortæller om sit liv som pro golfer.

Vi starter når for 9 er kommet ind. Dvs. mellem 20.00 og 20.30

Bemærk at besøget til green keeper gården er flyttet til den 28. august