Formand: Signe Justesen, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dameklubben “Morgenfruerne” spiller fredage fra 8.00 til 10.00 samt eventuelle eftermiddagstider.

Dameklubbens kontonummer er 1551-3719 4774 37. Husk at forsyne indbetalingen med navn og medlemsnummer.

Åben Damedag 2017

100 damer fra 17 klubber deltog i årets Åben Damedag. Vi havde dejligt vejr og fine runder golf. Resultaterne kan ses på Golfbox. Holdmatchen blev vundet af Annie Pettersson, Rita Simonsen, Elisabeth Vienberg og Birthe Petersen med 113 point.

Nærmest flaget:  Hul 7 - Pia Andreasen med 1,20, Hul 11 - Susan Birch med 0,63 Tættest snoren på hul 9 - Jytte Gredsted, på snoren. Der blev lavet 15 birdies, der blev kvitteret med Morgenfruernes birdiebolde.

Dagen var startet med et dejligt morgenbord, og Tom havde også sørget for en lækker buffet og kaffe og kage efter matchen.

Morgenfruerne takker for det flotte fremmøde og vores sponsorer for de flotte præmier.

Se billede fra  Åben Damedag her.

Morgenfruernes fødselsdagsmatch 2017

Fredag d. 4. august fik Morgenfruerne afviklet den udsatte fødselsdagsmatch. 36 damer deltog, og vejret var i top til de sidste huller, hvor regnen bare styrtede ned.

Efter matchen serverede Tom en meget lækker buffet og kaffe og lagkage.

Se vinderne her: Ugens vindere 4.8.

Signe Justesen vandt sølvfadet for højeste score - 38 point.

Nærmest flaget: Hul 7 - Rita Simonsen 7,32        Hul 11 - Lita Christensen 6,92

Se Billede fra dagen her

Årets match 2017

Fredag d. 28. juli kæmpede 90 kvinder og mænd om sejren i årets match 2017, Vi var meget heldige med vejret, vi fik bare et par dråber regn under runden, og det skal vi i hvert fald glæde os over denne sommer.

Kl. 18 mødtes vi til præmieoverrækkelse i gården. Sirius havde sponsoret alle de flotte pæmier. Bedste mand var Steffen Lyk Christiansen med 43 point og bedste dame var Ruth Christensen med 38 point. Øvrige placeringer kan ses på Golfbox.

Da det samlede resultat blev gjort op (de 10 bedste i hver række), viste det sig, at damerne, efter to års pause, igen var vinderne. Skønt at få figuren på den rigtige side af kaminhylden!

Tom havde sørget for en lækker middag, og Sir Henry, alias Ole Bredahl, sørgede for underholdningen, og der var trængsel på dansegulvet.

Se billeder her fra Årets Match

Morgenfruernes åbningsmatch 17

Fredag d. 21. april tog Morgenfruerne hul på sæsonen i kulde og kraftigt blæsevejr. Humøret var dog højt blandt de 40 damer, der deltog. Vi spillede en Scramble og vinderne blev:

Nr. 1 Anne Lise Overgaard, Gerd Stafanger, Lisbeth Aas-Andersen og Inge Andersen, 54 netto

Nr. 2 Anette Kock, Rita Simonsen, Anne Bramsen og Pia Johansen, 55 netto

Nr. 3 Anette Ravnhøj, Lis Kofod, Jette Eskildsen og Karin Heide, 55 netto

Meny Hundested var sponsor.

Vi afsluttede dagen med Toms lækre frokostbuffet.

Billede fra åbningsmatchen


Her er Dameklubbens matchresultater