Formand: Signe Justesen, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dameklubben “Morgenfruerne” spiller fredage fra 8.00 til 10.00 samt eventuelle eftermiddagstider.

Dameklubbens kontonummer er 1551-3719 4774 37. Husk at forsyne indbetalingen med navn og medlemsnummer.

Morgenfruernes afslutning 17

Fredag d. 29. september holdt Morgenfruerne afslutning. 36 damer deltog i matchen, der var en Scramble.

Den blev vundet af Lis Tvede, Marianne Hansson, Birte Truelsmark og Rita Simonsen. På 2. pladsen kom Anette Ravnhøj, Bente Inge Rasmussen, Charlotte Christensen og Anette Kock. Begge hold gik i 84 slag, men vinderne var bedst på bag9.

Tom serverede en lækker buffet og bagefter var der præmier for årets indsats. Hovedsponsor var Købmanden på Ellevej. Øvrige sponsorer var: Salon Gaja ved Annette Gajhede, Salon Zeus og Erantis, Hundested.

Se Billede fra dagen

Åben Damedag 2017

100 damer fra 17 klubber deltog i årets Åben Damedag. Vi havde dejligt vejr og fine runder golf. Resultaterne kan ses på Golfbox. Holdmatchen blev vundet af Annie Pettersson, Rita Simonsen, Elisabeth Vienberg og Birthe Petersen med 113 point.

Nærmest flaget:  Hul 7 - Pia Andreasen med 1,20, Hul 11 - Susan Birch med 0,63 Tættest snoren på hul 9 - Jytte Gredsted, på snoren. Der blev lavet 15 birdies, der blev kvitteret med Morgenfruernes birdiebolde.

Dagen var startet med et dejligt morgenbord, og Tom havde også sørget for en lækker buffet og kaffe og kage efter matchen.

Morgenfruerne takker for det flotte fremmøde og vores sponsorer for de flotte præmier.

Se billede fra  Åben Damedag her.

Årets match 2017

Fredag d. 28. juli kæmpede 90 kvinder og mænd om sejren i årets match 2017, Vi var meget heldige med vejret, vi fik bare et par dråber regn under runden, og det skal vi i hvert fald glæde os over denne sommer.

Kl. 18 mødtes vi til præmieoverrækkelse i gården. Sirius havde sponsoret alle de flotte pæmier. Bedste mand var Steffen Lyk Christiansen med 43 point og bedste dame var Ruth Christensen med 38 point. Øvrige placeringer kan ses på Golfbox.

Da det samlede resultat blev gjort op (de 10 bedste i hver række), viste det sig, at damerne, efter to års pause, igen var vinderne. Skønt at få figuren på den rigtige side af kaminhylden!

Tom havde sørget for en lækker middag, og Sir Henry, alias Ole Bredahl, sørgede for underholdningen, og der var trængsel på dansegulvet.

Se billeder her fra Årets Match

Morgenfruernes fødselsdagsmatch 2017

Fredag d. 4. august fik Morgenfruerne afviklet den udsatte fødselsdagsmatch. 36 damer deltog, og vejret var i top til de sidste huller, hvor regnen bare styrtede ned.

Efter matchen serverede Tom en meget lækker buffet og kaffe og lagkage.

Se vinderne her: Ugens vindere 4.8.

Signe Justesen vandt sølvfadet for højeste score - 38 point.

Nærmest flaget: Hul 7 - Rita Simonsen 7,32        Hul 11 - Lita Christensen 6,92

Se Billede fra dagen her


Her er Dameklubbens matchresultater