Seniorklubben har cirka 100 medlemmer og for at blive medlem, skal herrer være over 60 år og damer over 55 år.

Her er ikke nogen handicapbegrænsning, men man skal have grønt kort/spilletilladelse.
Du kan spille med i klubben hvis du møder op på tirsdage 8.45 og medbringer 20,- til klubkassen. Spillestart klokken 9.00.
I løbet af sæsonen arrangerer Seniorklubben en golftur der strækker sig over 3-4 dage og de har gennem tiderne været vidt omkring og besøgt baner i det meste af Danmark og en del af vores nabolande.
Seniorklubben registrerer de ugentlige scores og præmierer på den baggrund spillerne, når de med mellemrum spiser sammen efter tirsdagens spil.

Du kan se Seniorklubbens matchprogram her

Seniorklubbens formand er Ib Lyng og han kan kontaktes via mail, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Næstformand er Hans Meyer Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sekretærer: Inge Roijer Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og Lis Kofod Hansen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Start af Club + 36

Sæsonstart af Club + 36

Er du netop startet med at spille stor bane om mandagen, og føler dig lidt usikker på hvordan man kommer med i fællesskabet, så inviterer jeg dig hermed til at deltage i Club + 36.

Vi spiller "bagni"  hver onsdag kl.17.30. Vi mødes i gården, hvor vi  sætter 3 mands hold med en mentor fra oldtimers, som spiller med, og kan hjælpe og vejlede. Det gælder ikke så meget om at vinde, men mere om at lære banen at kende, og møde spillere på samme niveau, for  senere at kunne aftale private matcher.

Det koster kr. 20,- pr. spilledag, og så mødes vi et par  gange i løbet af sæsonen til fælles spisning og præmieuddeling.

Mvh. Ib Lyng

Underkategorier

Her er Old Timers matchprogram

Her er Old Timers matchresultater

Her er Old Timers arrangementer