Formand: Ib Lyng. Mobil: 40152884 mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Næstformand: Hans Meyer. Mobil 22965586 mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Nye medlemmer kan komme med i vores klub ved at møde op på vores faste spilledag, tirsdag.

Mødetider: 1. Januar 9.30 -  1. April 9.00  -  1. november 9.30.


Deltagelse i Old Timers koster 20,- pr. aktiv spilledag. Beløbet betales ved registrering.

Start af Club + 36

Sæsonstart af Club + 36

Er du netop startet med at spille stor bane om mandagen, og føler dig lidt usikker på hvordan man kommer med i fællesskabet, så inviterer jeg dig hermed til at deltage i Club + 36.

Vi spiller "bagni"  hver onsdag kl.17.30. Vi mødes i gården, hvor vi  sætter 3 mands hold med en mentor fra oldtimers, som spiller med, og kan hjælpe og vejlede. Det gælder ikke så meget om at vinde, men mere om at lære banen at kende, og møde spillere på samme niveau, for  senere at kunne aftale private matcher.

Det koster kr. 20,- pr. spilledag, og så mødes vi et par  gange i løbet af sæsonen til fælles spisning og præmieuddeling.

Mvh. Ib Lyng

Åbningsscramble

Oldtimers åbningsscramble

Tirsdag den 12/4 startede sæsonen for oldtimers. Vejret var perfekt, og der blev spillet nogle meget fine runder. Resultatet var så tæt, at der måtte målfoto til.

Efterfølgende blev vi bespist ad Tom og Julie. Det var en virkelig god oplevelse, med en meget lækker buffet.

Jeg håber den gode oplevelse vil betyde, at vi ser rigtig mange oldtimers i aktion i løbet af sommeren.

Mvh

Ib Lyng

OldTimers åbningsscramble

Tirsdag den 14. april blev der spillet åbningsscramble i OldTimers. Vejret var desværre ikke det bedste, med både regn og blæst, så der var mange der blot ønskede at komme frem til klubhuset. Alle gennemførte dog, og en række vindere blev fundet.

Humøret fejlede ikke noget, og med Rikkes meget fine og velsmagende buffet, blev det alligevel en rigtig god dag.

Ib Lyng

Underkategorier

Her er Old Timers matchprogram

Her er Old Timers matchresultater

Her er Old Timers arrangementer