Resultater for AGC's hold i Danmarksturneringen

Resultater fra 3 og 4 spillerunde

Damernes 1. division - pulje 2 vest
Lørdag spillede holdet mod Odense på hjemmebane og holdet kom godt fra start og førte 4-0 efter foursomes, vi vinder kampen 10-2 og fører nu puljen med 8 point efter 4 kampe. Søndag skulle holdet spille mod Odense Eventyr på hjemmebane, men Odense Eventyr meddelte i ugen optil at de desværre måtte trække holdet og derfor spillede holdet ikke søndag, men vinder så kampen 12-0. 

Herrernes 2 division - pulje 1 øst
Lørdag spillede holdet på hjemmebane mod Værløse, vi førte 6-0 efter foursomes og vinder kampen overbevisende med resutatet 14-4. Søndag skulle der spilles mod København på hjemmebane og der var spænding fra starten af, alle foursomes var tætte og to af matcherne var ude på hul 18 A/S, vi kommer godt ud af det og fører 5-1 efter foursomes. Så var det singlerne og her var det også tæt i længe, men AGC vender kampen og vinder flot 13-5. Holdet fører nu puljen med 7 point. 

Herrernes 4. division - pulje 1 øst
Lørdag spillede holdet på udebane mod Helsingør og vi vinder kampen 9-5. Søndag var det på udebane mod Fredensborg, vi taber desværre kampen 8-6, men det var en tæt match. Holdet deler nu første pladsen med Fredensborg, men er bedst indbyrdes og derfor skal der sidste spille weekend gøres rent bord for at vinde puljen.

Herrernes Kval. hold - pulje 1 øst
Lørdag spillede holdet på udebane mod Hornbæk og taber desværre kampen 10-4. Søndag var det på hjemmebane mod Fredensborg, der vinder vi kampen 10-4 og har nu samlet 4 point i puljen.

Senior 3. division - pulje 1 øst
Lørdag spillede holdet på udebane mod Kokkedal og taber desværre kampen 11-3. Søndag skulle holdet møde Fredensborg på udebane og taber desværre kampen 12-2, holdet er nu sidst i puljen og skal nu håbe på et godt resultat den sidste weekend.

Damernes Kval. hold - pulje 1 øst
Lørdag spillede holdet hjemme mod Fredensborg og taber desværre kampen 7-2. Søndag var det på udebane mod Gilleleje og vi taber desværre også denne kamp med resultatet 8-1.