Elite Nyt

Så er der nyt fra eliten:

I weekenden blev der i stærk blæst spillet 3. afdeling af DGU's elite tour for herrer i Sorø, for drenge i Asserbo og for damer og piger i Horsens.

Sebastian Friedrichsen, der i juli måned blev den suveræne vinder af slagspilskvalifikationen med runder i 68-71 slag ved Junior DM i Horsens, satte sine modstandere til vægs på hjemmebanen i AGC med runder i 72-72-71 slag. STORT TILLYKKE!

Ved DM måtte Sebastian til gengæld se sig slået i kvartfinalen af Kasper Berg fra Kokkedal, men det kan ikke ændre på det faktum, at Sebastian er i gang med en hel fantastisk sæson, hvor han i den grad har sat sit navn fast i toppen af den danske drengelite. Sejt!

I øvrigt deltog i alt 7 elite-drengespillere fra AGC i turneringen, hvoraf - foruden Sebastian - Casper Gottlieb, August Sidal Svendsen og Sofus Friedrichsen klarede cuttet - godt gået!

Victor Sidal Svendsen opnåede med runder i 72-71-72 en delt 7. plads ved herre-afdelingen i Sorø.

Karen Fredgaard spillede med i dame-afdelingen i Horsens, hvor Karen i juli vandt delt bronze ved DM for juniorer efter den nervepirrende moralske finale i semifinalen mod formstærke Fie Olsen fra Hillerød, der - under skybrud - endte på 20. hul! Karen var derfor bekendt med banen og opnåede en fin delt 2. plads med scoren 76-71-75. STORT tillykke!

Tidligere i juli var Karen sammen med blandt andet Fie Olsen udtaget til Danmarks pigelandshold ved EM for hold, der spilledes i Finland, hvor holdet efter slagspilskvalifikationen lå på en meget flot 5. plads, men måtte strække våben mod stærkere hold som Frankrig og Tyskland i finale-hulspillet. Det var en kæmpe lærerig oplevelse for Karen og 5 andre piger. Karen spiller i næste uge British Open for Girls ved Birmingham. HELD & LYKKE!

I den kommende weekend spilles der sidste afdeling af Danmarksturneringen, hvor AGC's første herrehold ligger rigitg godt til at vinde deres pulje i 2. division øst med deraf følgende mulighed for at spille om oprykning til 1. division. Herrrerne spiller lørdag ude mod Værløse og søndag hjemme mod Fredensborg. Damerne, der også ligger lunt i deres pulje i 1. division vest skal spille mod Aarhus i AGC om lørdagen og mod Odense Eventyr i Odense om søndagen. Derudover spiller AGC's 2. og 3. herrehold, dame kvalifikationsrækkeholdet samt seniorholdet i 3. division også kampe i weekenden. Alle ønskes HELD & LYKKE!