Nyt fra Sebastian Friedrichsen

I efteråret sidste år blev jeg udtaget til drengelandsholdet. Det har betydet endnu mere træning hen over vinteren. Jeg har dagligt trænet på ISI Idrætsefterskole, hvor jeg er i gang med at afslutte 9. klasse. Derudover har jeg brugt en del weekends med træning i djga (dansk junior golf akademi) i indoor Kokkedal samt træningslejr i Florida over nytåret og 2 træningslejre med landsholdet til Marokko og Spanien.

Jeg har også spillet et par turneringer i udlandet i løbet af vinterhalvåret, hvor specielt Portugese International Amateur Championship gik rigtig godt, og jeg sluttede på en delt 2. plads.

Den kommende tid bliver rigtig spændende. d.22. maj tager jeg til Arizona, USA, hvor jeg er inviteret til en stor international turnering af American Junior Golf Association (AJGA). Derfra skal jeg direkte til Tyskland og spille German Boys. I slutningen af uge 23 og hele uge 24 er jeg sammen med 3 andre fra drengelandsholdet udtaget til VM i Japan, hvilket jeg glæder mig enormt meget til.

Resten af sommeren bliver også rigtig spændende. Her forventer jeg at deltage i bl.a. DIAC i Silkeborg, European Masters i Oslo samt EM og håber naturligvis også på at kunne få passet divisionsturneringen for Asserbo ind.

Jeg ønsker jer alle en rigtig god golfsæson og vil gerne takke for den støtte, som jeg får fra eliteafdelingen i AGC.

Bedste golf-hilsner

Sebastian