Turneringsplan 2018

Turneringsudvalget har i 2018 planlagt at afholde 20 turneringer, plus Sommerpokaler og Vinterfourball.

Det er 3 mindre end i 2017, idet Asserbo Cross Country og Efterårs Fourball er sløjfet. Tilmeldingen har været stærkt faldende, og ressourceforbruget til de to turneringer har været stort, og samtidig blokerede det banen unødigt længe. Samtidig er den sideløbende stablefordturnering i forbindelse med Forårs Fourball sløjfet.

Som noget nyt vil vi afvikle Forårs Fourball over 54 huller på 2 dage. 18 hullers kvalifikation som slagspil og derefter 9 hullers hulspil i 1/8  - 1/4  - semi  - finale. Det er knap så anstrengende, og åbner banen mere for andre spillere og Green-fee gæster.

I spørgeskemaundersøgelsen var der flere der spurgte hvorfor klubmesterskaber altid spilles fra scratch og, når nu netop golfsporten der har et handicapsystem, der gør det muligt for alle at deltage på lige fod, ikke kommer til anvendelse.

Turneringsudvalget ændrer ikke på klubmesterskaberne, men har i stedet planlagt at finde Asserbos Stablefordmester.

De 4 pokalturneringer der er en del af Abacus Cup, Vinderødskålen, 7. juli Terrinen, Boxon Pokalen og Talisman Pokalen, vil blive spillet som stablefordturneringer med 100% handicap, og resultaterne samles i en Order of Merit, således at de bedste 3 resultater tælles med til Asserbos Stablefordmesterskab. Bemærk, at der er tale om 4 selvstændige pokalturneringer, og at der derfor handicapreguleres efter hver turnering.

Asserbo Pokalen er flyttet til 1. – 2. september. Det var den eneste weekend vi kunne få som termin, da den vi havde før kolliderede med pinse i år og bededag næste år.

Vi har 3 weekends med DGU Danmarksturnering, og lørdag 15/9 med oprykningsturnering, hvor vi må lægge bane til.

Det er turneringsudvalgets opgave at afvikle turneringerne i god ro og orden. Der er derfor indlagt blokeringer af banen svarende til det forventede deltagerantal. Når vi kender det reelle tal (tirsdag efter 16.00 i ugen inden turneringen) vil vi fjerne blokeringer der ikke bliver brug for, til glæde for andre spillere og green-fee gæster.

Du kan se årets turneringsplan her

Ægteparturneringen

Vinder af ægteparpokalen: Merete og Peter Wille med 43p.

Vinder af næstsidste pladsen “Potte med blomst”:  Berit og Frank Grotkjær.

Vindere A rækken: 1: Merete/Peter Wille (43p), 2. Lisbeth Aas-Andersen/John Nielsen (38p), 3. Pernille/Peter Fredgaard (35), 4. Agnete Lindhardt/Lars Drejer (35p).

Vindere B rækken: 1. Jeanette/Thomas Thingleff (34p), 2. Inge/svend-Aage Andersen (34p), 3. Ida/Dan Kongsted (33p), 4. Vibeke/Ernst Lund (33).

Nærmest hul 7.: Jens Fredgaard Schiander med 2,04 m.

Nærmes hul 11:Hans Oxvang Mortensen med 3,74 m.

Asserbo Pokalen

TURNERINGSFORM

Turneringen er tællende til World Amateur Golf Ranking, Titleist

Ranglisten samt Junior ranglisten.

Turneringen afholdes i Asserbo Golf Club den 20. og 21. maj

2017. Turneringen er en individuel turnering. Turneringen er en

åben turnering.

Tilmelding påbegyndes 10. marts 2017 kl. 00:00.

Sidste tilmeldingsfrist er 16. Maj 2017 kl. 16:00.

Vinter Fourball

Tilmeldingen til vinter4 ball har været åben et stykke tid, men vi har stadig ledige pladser.

Sidste tilmeldingsfrist er tirsdag d. 22.11.2016, kl. 16:00.

Husk at juniorer også kan deltage (dog må to juniorer ikke danne par)

Hvis du har lyst til at deltage, men ikke kan finde en makker, er du velkommen til at kontakte turneringsleder Peter Jacobsen på mail, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller  mobil 60 94 10 03. Så prøver vi at sætte nogle par sammen.

Hvis du har spørgsmål vedr. turneringen, er du også velkommen til at kontakte Peter Jacobsen.

Sommerpokaler 2016

Hen over sommeren er der spillet Sommerpokal for hhv. par og single.
Det er hulspil, hhv. 4ball bestball og single, tilsvarende to af spilleformerne i Ryder Cup.
Begge finaler var meget tætte opgør, hvor vi skulle helt frem til hul 18, før vinderne var fundet.

I Par-rækken vandt Stig Borg og Flemming Jacobsen, mens Steen Sørensen og Erling Jensen blev nr.2.
I Single-rækken tog Peter Christian Rasmussen sejren, med Peter Jacobsen på andenpladsen.Asserbo Half Open

Så er det ved at være tid til at spille vores Asserbo Half Open turnering som løber af stablen d. 30.07.2016

Tilmeldingen i golfbox er allerede åben, så hvis du ikke har fået tilmeldt dig, så er det bare med at komme igang :-)

 

Sponsore: Mega Flex

Turneringsleder: Ib Lyng

Turneringsplan 2017

Den nye turneringsplan for 2017 er nu klar. Den indeholder en række ændringer i forhold til tidligere år.

Turneringsplan 2017

Gasterpokalen er lagt ud som en selvstændig turnering i foråret, for at teste elitespillerne ved sæsonstart, og ikke længere en del af kvalifikationen til klubmesterskaberne.

Pokalturneringerne Boxon og Talisman ændres til rene Stableford turneringer med fuldt handicap, for at imødekomme et stort ønske om flere turneringer der kan tiltrække en større del af medlemmerne.

Efterårsfourball vender tilbage til sin oprindelige form, med kvalifikationen som fourball, bestball efter ønske fra mange spillere. Den videre turnering er som den plejer.

Det er besluttet at der opkræves turneringsfee for alle turneringer også for klubmesterskaberne. De aldersbestemte klubmesterskaber tilføjes en ny række, superveteranrække med alders begrænsning på 70+ .

Det er besluttet, at vi vender tilbage til den tidligere betegnelse gul-tee for herrer og rød-tee for damer. Samtidig oprettes et blåt-tee, som en mellemting mellem gul og rød. Det skal gøre det lidt lettere for højhandicap herrer, og lidt mere udfordrende for lavhandicap damer. Vi overvejer at afprøve blåt-tee i en af årets turneringer, for at indhøste erfaringer med systemet.

Synoptic cup skifter navn til DGU KlubCup, da Synoptic ikke længere er sponsor. Det drejer sig om de 3 turneringer Vinderødskålen, Boxonpokalen og 7. juli terrinen.

Turneringsudvalget

Ib Lyng

Greenkeepernes Hævn 2016

Lørdag d. 15. oktober blev 63 modige deltagere endnu engang trukket gennem en stribe sære, sjove og udfordrende oplevelser på en golfbane, der endnu engang var sat højst usædvanligt op.

Kun ganske få spillere fik bolden i hul på banens hurtigste green, hvor flaget var sat rigtigt uretfærdigt og desuden et temmeligt "glat" sted, så spillernes bolde fik god fart på og trillede overraskende vidt omkring.
Til gengæld var der andre greens med en ren overflod af huller og flag på og i dagens anledning fandtes også et ganske kort par 2 hul. 

Dagens vinder blev Sofus Friedrichsen, forfulgt af Thomas Gorski og Rasmus Perk, der forsvarede deres 2. og 3. pladser fra sidste år.
Årets næstsidste-plads gik til Kirsten Hauge Kjærgaard og en golfburger for længste drive på 15. blev vundet af Marianne Frederiksen og Magnus Nøhr Petersen.
På et af banens huller måtte man vinke et midlertidigt, vemodigt farvel til sin bold - til gengæld trak vi lod blandt de indsamlede bolde og den heldige blev i år Sebastian Gorski, der vandt en spand søbolde.
Per Wichmann og Peter T. Petersen sikrede sig Wildcards til turneringen næste år - med forbehold for, at vi får lov til at udsætte 64 spillere for en lignende behandling næste år og Erik Havemann vandt greenfeebilletter til Gilleleje Golfklub.

Greenkeeperne og turneringsforstyrrelsen siger tak til dagens deltagere og sponsorerne, VVS Kraft, Dansk Baneguide, Golfbaneprodukter, Asserbo Golf Club, Tom og Julie i restauranten og Gilleleje Golfklub.

Efterårs4Ball

I den forløbne weekend har vi spillet efterårsfourball. Desværre med kun 7 hold tilmeldt, og en afmelding på dagen, blev det en lidt lille turnering. Der blev dog spillet nogle tætte kampe, og efter kvalifikationen lod vi de 2 bedste hold gå direkte til semifinale, hvorefter de øvrige kæmpede om de 2 sidste pladser.

Finalen blev vundet af Magnus Nøhr og Søren Rasmussen, over Bo og Per Søndergaard.

Turneringsleder Ib Lyng.

Boxon Pokalen 2016

BUWI Production fra Helsinge er sponsor på denne traditionsrige turnering. På billedet ses sidste års vinder Lauritz Fredgaard. Pokalen går til den spiller der opnår den bedste netto score.


Underkategorier

Turneringsledere:

Benny Andrae. Telefon: 40 30 37 58 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Bente Inge Rasmussen. Telefon: 23328718 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Formålet med onsdagsmatchen er at implementere nyere golfere til klubben og sporten, samt danne netværk.

Der findes en vandrepokal, som uddeles til årets flittigste "Onsdagsspiller".

Kom og vær med, det er sjovt for alle, både de nye spillere og erfarne medlemmer.

Efter spillet er der præmieoverrækkelse og hvis du har lyst, kan du spise i Restauranten.

Onsdagsmatchens turneringsbetingelser

Tilmelding via Golfbox frem til klokken 16.00 på turneringsdagen og ved personligt fremmøde frem til klokken 17.00
Startlisten offentliggøres klokken 17.50 i gården og der er gunstart klokken 18.00