Turneringsplan 2018

Turneringsudvalget har i 2018 planlagt at afholde 20 turneringer, plus Sommerpokaler og Vinterfourball.

Det er 3 mindre end i 2017, idet Asserbo Cross Country og Efterårs Fourball er sløjfet. Tilmeldingen har været stærkt faldende, og ressourceforbruget til de to turneringer har været stort, og samtidig blokerede det banen unødigt længe. Samtidig er den sideløbende stablefordturnering i forbindelse med Forårs Fourball sløjfet.

Som noget nyt vil vi afvikle Forårs Fourball over 54 huller på 2 dage. 18 hullers kvalifikation som slagspil og derefter 9 hullers hulspil i 1/8  - 1/4  - semi  - finale. Det er knap så anstrengende, og åbner banen mere for andre spillere og Green-fee gæster.

I spørgeskemaundersøgelsen var der flere der spurgte hvorfor klubmesterskaber altid spilles fra scratch og, når nu netop golfsporten der har et handicapsystem, der gør det muligt for alle at deltage på lige fod, ikke kommer til anvendelse.

Turneringsudvalget ændrer ikke på klubmesterskaberne, men har i stedet planlagt at finde Asserbos Stablefordmester.

De 4 pokalturneringer der er en del af Abacus Cup, Vinderødskålen, 7. juli Terrinen, Boxon Pokalen og Talisman Pokalen, vil blive spillet som stablefordturneringer med 100% handicap, og resultaterne samles i en Order of Merit, således at de bedste 3 resultater tælles med til Asserbos Stablefordmesterskab. Bemærk, at der er tale om 4 selvstændige pokalturneringer, og at der derfor handicapreguleres efter hver turnering.

Asserbo Pokalen er flyttet til 1. – 2. september. Det var den eneste weekend vi kunne få som termin, da den vi havde før kolliderede med pinse i år og bededag næste år.

Vi har 3 weekends med DGU Danmarksturnering, og lørdag 15/9 med oprykningsturnering, hvor vi må lægge bane til.

Det er turneringsudvalgets opgave at afvikle turneringerne i god ro og orden. Der er derfor indlagt blokeringer af banen svarende til det forventede deltagerantal. Når vi kender det reelle tal (tirsdag efter 16.00 i ugen inden turneringen) vil vi fjerne blokeringer der ikke bliver brug for, til glæde for andre spillere og green-fee gæster.

Du kan se årets turneringsplan her