Nyt fra Turneringsudvalget

Nyt fra turneringsudvalget.

Sommerpokaler for par og single

Tilmelding til spillet om sommerpokalerne, åbner 7/4 og sidste frist for tilmelding er senest 1/5 kl. 16.00. Spillet startes 7/5, og spilleplanen vil blive opsat i klubhuset i ugen inden.

Turneringsudvalget har sat et minimum for at gennemføre sommerpokalspillet på 16 par og 16 singler, så kom nu ud af busken og tilmeld jer.

Betingelserne kan læses på hjemmesiden. Bemærk, at der er indført lempeligere vilkår mht. afvikling af finalen.

Turneringsleder er Peter Jacobsen.

Vinderødskålen

Den 12/5 spiller vi turneringen Vinderødskålen. Det er en Stableford turnering med fuldt handicap – så alle kan være med.

Turneringen er den første af de 4 turneringer der indgår i Abacus – cup og samtidig tæller med i konkurrencen om at finde Asserbos Stableford mester. Over 4 turneringer opregnes via Oder of Merit de 3 bedste Stableford resultater, for at finde mesteren.

De øvrige turneringer er Boxon Pokalen, 7. juli terrinen og Talisman Pokalen, så der 4 forsøg til at lave 3 gode resultater.

Tilmeldingen starter 12/4 og seneste tilmelding er tirsdag d. 8/5 kl. 16.00

Turneringsleder er Peter Jelstrup.

Ægteparturnering.

Den traditionsrige ægteparturnering finder sted 19/5. Det er her man med ”sin bedre halvdel” har chancen for at vinde i en Foursome Stableford, hvor hver i parret ”kun” skal levere hvert andet slag. Der spilles med gennemsnit af spillehandicap, dog ikke flere end 36 tildelte slag.

Tilmelding starter 19/4 og seneste tilmelding er tirsdag 15/5 kl. 16.00

Turneringsleder er Axel Bistrup

Gaster Pokalen

Gaster Pokalen er klubbens ældste og måske smukkeste pokal, som vi spiller om den 27/5. Den udsættes i et slagspil over 36 huller og tildeles bedste nettoscore. Der spilles med fuldt handicap dog maks. 24,0.

Turneringen er åben så gæster kan deltage. Tilmelding åbner 27/4, og sidste frist for tilmelding er tirsdag d. 22/5 kl. 16.00.

Turneringsleder er Pia Andreasen.